Reviews, Stiri

Samsung Galaxy On Max lansat oficial in India

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

In octombrie 2016, gigantul sud coreean lansat telefonul Samsung Galaxy On Nxt, un smartphone cu display Full HD, procesor octa-core Exynos 7870 de 1.6 Ghz si baterie de 3000 miliamperi. La mai putin de un an distanta, Samsung continua productia acestei game si ne propune acum noul model de Samsung Galaxy On Max, device care a fost lansat oficial in India.

Samsung Galaxy On Max specificatii tehnice

Noul Samsung Galaxy On Max este un mid-range atractiv, cu hardware potent si design care nu sare din tiparele obisnuite ale companiei. Phablet-ul se va baza pe un display TFT cu diagonala de 5.7 inch si rezolutie Full HD. Producatorul a decis sa pastreze rezolutia de 1920×1080 pixeli pe care o intalneam si la predecesorul sau, dar a marit putin diagonala ecranului: 5.7 inch fata de 5.5 inch anul trecut. Display-ul este imbracat in sticla curbata 2.5D si ascunde un procesor octa-core pe 64 de biti, MediaTek Helio P25, tactat la frecventa de 1.6 Ghz.

Samsung Galaxy On Max (2)

Nu stim inca daca Samsung pregateste si o versiune cu procesor Exynos, dar cert este ca nu ne asteptam sa vedem un procesor MediaTek pe acest device. 4 GB a alocat producatorul memoriei de tip RAm si alti 32 GB pentru memoria sa nativa. Terminalul beneficiaza de slot pentru carduri externe de tip microSD, astfel ca memoria nativa poate fi amplificata pana la 256 GB.

Phablet-ul ruleaza Android 7.0 Nougat si mizeaza pe aportul unei baterii puternice, de 3300 miliamperi, mai mare asadar decat la modelul precedent. Aceasta baterie beneficiaza la randu-i de sprijinul tehnologiei fast charging de la Mediatek.

Samsung Galaxy On Max are dotari foto de calitate, bazandu-se pe o camera foto principala de senzatie cu senzor de imagine de 13 megapixeli si deschidere f/1.7. Camera pentru selfie-uri are acelasi tip de senzor, dar o deschidere f/1.9, deci ceva mai slaba. Ambele camere insa beneficiaza de blitz LED.

Samsung Galaxy On Max

Device-ul nu este lipsit de senzor de amprente si conectivitate de tip 4G VoLTE, cantareste 178 de grame si are o grosime de doar 8.1 milimetri. Poate fi achizitionat pe culori precum auriu si negru.

5 motive pentru care merita sa-l cumperi

Ne-am gandit deja la 5 motive pentru care Samsung Galaxy On Max chiar merita achizitionat:

1. Flagship camera
Samsung Galaxy On Max beneficiaza asa cum puteti observa mai sus de o camera principala impresionanta. Senzor de imagine de 13 megapixeli plus o deschidere excelenta (f/1.7). De altfel tot capitolul dotari foto este unul impresionant pentru nivelul mid-range la acest telefon.

2. Social Mode Camera
Functia Social Mode permite utilizatorului sa editeze instantaneu pozele efectuate si sa le share-uiasca pe diverse platforme social media, precum Facebook sau WhatsApp.

Samsung Galaxy On Max (3)

3. Display excelent
Samsung Galaxy On Max are un ecran de 14, 47 centimetri, adica de 5.7 inch. Acesta beneficiaza de rezolutie Full HD si vine cu o densitate a pixelilor excelenta: 396 pixeli per inch. Pozele vor arata excelent pe acest telefon, jocurile se vor vedea nesperat de bine, iar clipurile video vor fi redante la potential maxim.

4. Performante excelente
Asa cum spuneam, Samsung Galaxy On Max are un hardware destul de potent pentru gama din care face parte. Consultati specificatiile de mai sus si va veti convinge 🙂

5. Raport calitate-pret excelent
Samsung Galaxy On Max costa 262 de dolari in India. Asta inseamna ca un roman ar trebui sa plateasca pentru el, foarte putin peste 1000 de lei. Un pret care raportat la ceea ce ofera telefonul, mi se pare foarte bun.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
3 based on 1 votes
Brand Name
Samsung Electronics
Product Name
Samsung Galaxy On Max
Price
$ 262