Stiri

Samsung Galaxy Note FE a fost lansat oficial

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Samsung Galaxy Note FE a primit in sfarsit unda verde din partea sud-coreenilor de la Samsung Electronics, iar device-ul, care este de fapt un Galaxy Note 7 rebranduit, devine oficial in Coreea de Sud.

Samsung Galaxy Note FE specificatii oficiale

In mare parte, noul Samsung Galaxy Note FE este de fapt vechiul Samsung Galaxy Note 7 din 2016. Diferentele par minore si vizeaza in primul rand evitarea riscurilor care au condus anul trecut spre dezastru.

Samsung Galaxy Note FE (3)

Samsung Galaxy Note FE vine cu un ecran cu diagonala de 5.7 inch si rezolutie Full HD. Aici observam o evidenta diferenta fata de 2016, cand Samsung Galaxy Note 7 a venit cu ecran Quad HD in speta 2560×1440 pixeli. Diferenta este explicata de presa sud-coreeana prin faptul ca Samsung a cautat sa-si protejeze noua baterie de evenimente neplacute, asa cum au fost cele de anul trecut.

Bateria noului Samsung Galaxy Note FE va avea 3300 mAh, o capacitate putin mai mica decat cea a modelului original (3500 mAh) si conform Koreal Herald nu va avea niciun risc major de explozie. Conform modelului testat de Samsung in GFXBench, noul model va fi echipat cu procesor Exynos 8, un octa – core de 2.6 Ghz cuplat cu 4GB memorie RAM si alti 64 GB destinati spatiului de stocare a datelor. Foarte probabil, Samsung va lansa modelul in afara Coreei de Sud si cu procesor Snapdragon 821, cel mai probabil aceasta versiune a Samsung Galaxy Note FE urmand a fi disponibila in Eruopa.

Dotarile foto sunt exact aceleasi ca si pe modelul original din 2016: camera principala va avea un senzor de imagine de 12 megapixeli, in timp ce camera secundara (frontala) va fi echipata cu un senzor de imagine de 4 megapixeli. Terminalul va rula Android 7.0 Nougat.

Samsung Galaxy Note FE (2)

Samsung Galaxy Note FE pret

Conform presei din Coreea de Sud, noul Samsung Galaxy Note FE va costa doar 610 dolari, un pret mult mai decent decat se asteptau specialistii. Teoretic, in Romania, noul Note 7 rebranduit ca Samsung Galaxy Note FE va costa pana in 2500 de lei, un pret destul de normal. Conform Korea Herald, Samsung Electronics cauta sa vanda in interiorul tarii macar jumatate de milion de unitati, iar in functie de cum vor merge vanzarile pe teritoriu national, compania va decide cate unitati va arunca si pe celelalte piete.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1stargraygray
Aggregate Rating
4.5 based on 2 votes
Brand Name
Samsung Electronics
Product Name
Samsung Galaxy Note FE
Price
$ 610