Stiri

Samsung Galaxy Note 8 ar putea deveni primul smartphone cu Snapdragon 836

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Samsung Galaxy Note 8 este unul dintre cele mai importante modele pe care compania sud-coreeana le pregateste, tinand cont ca va fi primul model de gama menit sa spele oarecum rusinea de proportii prin care gigantul asiatic a trecut anul trecut prin esecul Galaxy Note 7. Acest nou model se anunta, sustine presa sud-coreeana, si prima versiune de pe piata care va incorpora noul procesor al celor de la Qualcomm, Snapdragon 836, o varianta de Snapdragon 835 imbunatatita.

Samsung Galaxy Note 8 fara senzor de amprenta incorporat in display

Sud-coreenii anuntau nu de mult ca Samsung Electronics pregateste acest dispozitiv cu senzorul de amprenta incorporat in display. Miscarea a fost salutata cu entuziasm de specialistii din aceasta tara, dar iata ca la scurt timp distanta, o sursa interna din cadrul Samsung Electronics a precizat pentru publicatia news1.kr ca modelul Samsung Galaxy Note 8 nu va beneficia de aceasta optiune: „Ideea a existat si a fost intampinata cu simpatie inclusiv in interiorul Samsung, dar ne-am vazut obligati sa renuntam la implementarea ei pentru ca riscul este unul considerabil. Implementarea unei tehnologii limitate din punct de vedere al securitatii pe un device care anul trecut a avut probleme serioase la contactul cu publicul larg si care anul acesta are in mod evident o importanta strategica, nu ni se mai pare in prezent o idee interesanta” a anuntat aceasta sursa pentru publicatia mentionata mai sus.

Samsung Galaxy Note 8 2017

News1.kr continua speculatiile pe aceasta tema si sustine ca Samsung Electronics ar fi lucrat in secret la un prototip functional, cu rezultate decente, dar care nu atinge nivelul optim de performanta vizat de companie, astfel ca cel mai probabil, gigantul sud-coreean va lansa noul Samsung Galaxy Note 8 fara senzor de amprenta incorporat in display

Samsung Galaxy Note 8 – primul smartphone din lume cu Snapdradon 836

Compania cu cel mai mare impact la public si in registrul vanzarilor pe piata din Asia va opta in schimb pentru o noua versiune a platformei Snapdragon de la Qualcomm in cazul terminalului Galaxy Note 8.

Presa de specialitate din Coreea de Sud sustine ca Note 8 va fi primul device din lumecare va primi versiunea imbunatatita a modelului Snapdragon 835, care astazi, poate fi gasit in varful de gama pe 2017 al companiei, Samsung Galaxy S8. Noul procesor de la Qualcomm va fi incorporat in modelul Note 8 confirmand astfel relatia puternica dintre Qualcomm si Samsung Electronics, dar si faptul ca gigantul sud-coreean ramane ecel mai important colaborator la nivel inalt al companiei Qualcomm.

samsung galaxy note 8

In Samsung Galaxy Note 8 vom descoperi cel mai probabil un chipset cu opt nuclee la bord si o frecventa de procesare de 2.5 Ghz. Conform presei de la Seul, Samsung Galaxy Note 8 va avea in versiunea sa de baza 6GB in dreptul memoriei RAM si va rula cel mai nou sistem de operare al Google, Android 7.1.1. Display-ul noului terminal va fi unul impresionant, un model Infinity cu rezolutie Quad HD si o diagonala impozanta: 6.3 inch (capacitate Ultra HD). Totodata, smartphone-ul de tip phablet va incorpora dotari foto de exceptie, urmand a se baza pe o camera foto duala. In acest moment insa exista prea putine informatii si speculatii legate de tipul sau puterea acumulatorului pe care Samsung Galaxy Note 8 il va incorpora, dar vom reveni cu detalii asupra acestui subiect, mai ales ca este unul dintre cele mai interesante atunci cand vine vorba de noua gama Note. In ceea ce priveste design-ul sau, Note 8 va avea, se spune, un design revolutionar: „La capitolul design, Samsung Note 8 va beneficia de cel mai important upgrade pe care l-am vazut” noteaza Forbes citandu-l pe analistul Ming-Chi Kuo.

Va reamintim ca puternicul concern sud-coreean n-a renuntat nici la modelul care a dat gres anul trecut, iar pe site-ul nostru puteti citi in continuare amanunte despre Samsung Galaxy Note 7 refurbished, un model relansat intr-o noua formula, dar care in plus va asigura utilizatorii de noua versiune de Android, Android 7.0 Nougat. Pe Catmobile puteti achizitiona inca accesorii pentru acest model de telefon, o gama de accesorii updatata saptamanal cu cele mai atractive produse.

Summary
Article Name
Samsung Galaxy Note 8 ar putea deveni primul smartphone cu Snapdradon 836
Description
Samsung Galaxy Note 8 va fi prima versiune de pe piata care va incorpora noul procesor al celor de la Qualcomm, Snapdragon 836, o varianta de Snapdragon 835 imbunatatita.