Stiri

Samsung Galaxy Note 8 » doua clipuri video oficiale, inainte de lansarea oficiala

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Pe 23 august, Samsung Electronics va prezenta oficial noul Samsung Galaxy Note 8, unul dintre cele mai asteptate si atractive terminale din a doua jumatate de an. Asteptarea este aproape de final, dar Samsung nu ezita sa ne ofere noi detalii despre super-telefonul sau si sa ne mentina in priza pentru marele eveniment de miercuri.

Doua clipuri care evidentiaza camera si noul stylus de pe Samsung Galaxy Note 8

Compania sud-coreeana a prezentat pe canalul sau oficial de YouTube doua clipuri prin care evidentiaza atat camera foto duala a noului Samsung Galaxy Note 8, cat si stylus-ul telefonului. Cele doua clipuri au fost postate de companie la doar cateva zile dupa ce Samsung a prezentat un teaser oficial pentru modelul Note 8 din acest an.

Camera principala de pe Samsung Galaxy Note 8 va avea la bord doi senzori de imagine de cate 12, respectiv 13 megapixeli. Adica ceva similar cu ceea ce ofera acum iPhone 7 Plus, dar intr-o configuratie verticala. Cel mai atractiv la acest capitol pare zoom-ul pe care il ofera camera si de ce nu, functia de focalizare care pare intr-adevar deosebita.

Terminalul este asteptat cu un ecran de 5.7 inch si afisaj mare, senzor de amprente integrat in ecran, Android 7.1.1 Nougat si procesor de tip Snapdragon 836. De altfel, Galaxy Note 8 ar putea fi primul terminal din lume care se va baza pe acest tip de procesor, anunta The Leaker. Note 8 se va baza pe 8 GB memorie RAM si probabil pe 256 GB capacitate de stocare a datelor. Acumulatorul sau va avea o capacitate de 3500 mAh conform celor mai noi „scapari” de pe piata.

Cu informatii noi si picante, de dupa lansarea oficiala a Samsung Galaxy Note 8 vom reveni si noi pe parcursul acestei saptamani. Alte specificatii Samsung Galaxy Note 8 puteti gasi pe site-ul nostru.

Summary
Samsung Galaxy Note 8 doua clipuri video oficiale, inainte de lansarea oficiala
Article Name
Samsung Galaxy Note 8 doua clipuri video oficiale, inainte de lansarea oficiala
Description
Samsung Electronics isi prezinta prin doua clipuri viitorul handset Samsung Galaxy Note 8 care va fi lansat pe 23 august