Stiri

Samsung Galaxy Note 8 detalii neoficiale, posibile specificatii si imagini

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Samsung Galaxy Note 8 va fi urmatoarea aparitie de gala a puternicului concern sud-coreean, care a inceput deja pregatirile pentru lansarea noului smartphone. La nici trei saptamani de la lansarea oficiala a Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus (smartphone-uri care au atins cifre record in ceea ce priveste precomenzile), Samsung Electronics tine din nou prima pagina cu vestile despre viitorul sau hansdet, Note 8. Pe internet se speculeaza deja asupra acestui terminal puternic, iar primele imagini au scapat deja in presa. Cum va arata si ce ne va propune Samsung Galaxy Note 8 aflam in cele ce urmeaza.

Samsung Galaxy Note 8 cu ecran gigantic si memorie de 6GB RAM

In acest moment nu se poate discuta despre nimic oficial in ceea ce priveste handsetul Samsung Galaxy Note 8. E drept, fiind una dintre aparitiile importante ale anului, foarte multe informatii au inceput sa iasa la suprafata. Unele dintre ele, provenite din surse sigure, aproape sigur se vor concretiza si in realitate. Dar, sa trecem la treaba si sa vedem ce se speculeaza despre acest terminal foarte atragator.

Samsung Galaxy Note 8 detalii neoficiale

In ceea ce priveste design-ul sau, Note 8 va avea, se spune, un design revolutionar: „La capitolul design, Samsung Note 8 va beneficia de cel mai important upgrade pe care l-am vazut” noteaza Forbes citandu-l pe analistul Ming-Chi Kuo. In alta ordine de idei, Samsung Galaxy Note 8 se va baza dupa toate probabilitatile pe un display OLED cu diagonala mare, anunta aceeasi sursa. Mai toate sursele sustin varianta unui display cu rezolutie QHD (2960×1440 pixeli) si diagonala de 6.4 inch. Ecranul va avea un format 18.5:9 si va dezvalui detalii atractive si calitative in acelasi timp. Sub capota sa, Note 8 va ascunde un procesor Snapdragon 835 de la Qualcomm, procesor octa-core pe 64 de biti. Dar, asa cum anticipeaza presa de specialitate, in anumite zone, terminalul va beneficia si de procesorul octa-core Exynos 8895 (detalii aici) tactat la frecevanta de 2.3 Ghz. Versiunea care va imbratisa „motorul” numit Qualcomm Snapdragon 835 va beneficia de o frecventa de 2.4 Ghz si va ajunge cel mai probabil in Statele Unite, urmand ca versiunea bazata pe Exynos sa fie dedicata zonei Europene. Alaturi de aceste procesoare, Samsung Electronics a gandit pentru noul Samsung Galaxy Note 8 un sistem bazat pe o memorie RAM de 6GB, astfel ca vom avea parte asa cum va asteptati de un handset foarte puternic, pe alocuri, exploziv. Desigur, in sensul bun al cuvantului, intrucat alaturarea acestui termen intr-o descriere de telefon Samsung, nu mai suna atat de placut dupa ultimele incidente din 2016.

Samsung Galaxy Note 8 detalii neoficiale, posibile specificatii si imagini

Samsung Galaxy Note 8 va avea un scanner de amprente pe partea din spate si butonul Home integrat in ecran, in timp ce dotarile foto par sa tradeze utilizarea unei camere foto principale duale. Aceasta va avea la baza un senzor de 12 megapixeli si inca unul de 13 megapixeli, urmand a fi sustinuta de tehnologii noi precum zoom optic 3x si tehnologia de stabilizare optica a imaginii.

Aplicatia TouchWiz va ajuta sistemul de operare Android 7.1.2 Nougat sa functioneze perfect si sa arate spectaculos, in timp ce phabletul se va bucura si de o autonomie mare, intrucat va fi sustinut puternic de un acumulator generos de 3600 mAh, compatibil cu tehnologia wireless charging. Nu va lipsi desigur nici posibilitatea aplicarii tehnologiei de incarcare rapida, de care utilizatorii Samsung Galaxy Note 8 se vor bucura cu siguranta. Conform site-ului Fonearena.com, Samsung Galaxy Note 8 va primi certificare IP68, adica va beneficia de durabilitate la praf si apa. O placuta precizare dezvaluita de GizmoChina anunta si prezenta celebrului Sylus S-Pen. Smartphone-ul de gala al companiei sud-coreene nu va fi lipsit de portul USB de tip C.

Samsung Galaxy Note 8 detalii neoficiale, posibile specificatii

Pentru moment, nu exista date concrete in privinta perioadei oficiale in care se va lansa terminalul si cu atat mai putin asupra pretului de vanzare al Samsung Galaxy Note 8. Speculatiile vor continua probabil in perioada imediat urmatoare, iar catmobile.ro va va tine la curent cu orice noutate importanta referitoare la Samsung Galaxy Note 8. Pana atunci, puteti verifica cele mai noi produse din gama Samsung Galaxy S8 si S8 Plus si puteti achizitiona o husa Samsung Galaxy S8 care se bucura pe site-ul nostru de cel mai bun raport calitate-pret.

Summary
Samsung Galaxy Note 8 detalii neoficiale, posibile specificatii si imagini
Article Name
Samsung Galaxy Note 8 detalii neoficiale, posibile specificatii si imagini
Description
Samsung Galaxy Note 8 va fi urmatoarea mare realizare a sud-coreenilor de la Samsung si va fi lansat in acest an, cel mai probabil in vara