Stiri

Samsung Galaxy Note 7 review, pret, specificatii tehnice

Home  »  Stiri

catmobile

acum 8 ani

Samsung Galaxy Note 7

Samsung »» Android smartphone » Display 5.8″ Super AMOLED capacitive touchscreen, 12 MP camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth.

Daca in acest an gigantul coreean a lansat varful de linie a gamei Galaxy cu modelele s7 si s7 edge, nu putea desigur sa lipseasca si varianta Note, si anume Samsung Galaxy Note 7. Numarul modelului, informatie lasata deliberat de Samsung, dupa majoritatea zvonurilor este SM-N930F, si se asteapta anuntarea lui oficiala undeva prin luna august a acestui an, iar lansare la un interval de cateva luni.

Cum era de asteptat, diferite pareri au aparut in legatura cu caracteristicile noului terminal, iar la o analiza atenta putem observa ca majoritatea parerilor coincid, ceea ce ne duce la concluzia ca sunt intr-o oarecare masura confirmate de producatorul coreean. Astfel avem un design ce implica aplicarea Corning Gorilla Glass pe partea din spate a carcasei si o dimensiune a ecranului de 5.8 inci.

Samsung mobile »» Samsung Galaxy Note 7 » Android smartphone » Display 5.8″ Super AMOLED capacitive touchscreen, 12 MP camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth.

Displayul va fi de tip Super AMOLED la o rezolutie de 1440×2560 pixeli, fiind protejat de aceeasi sticla pe care o regasim pe panoul din spate. Daca la Galaxy S7 si S7 Edge avem Ip 68 cu rezistenta la apa, il vom avea si la Note 7, impreuna cu un scanner de retina ce va completa sau inlocui senzorul de amprente. Este confirmat faptul ca acest device va avea implementat Samsung Pay, deci acest scanner nu face decat sa adauge un plus de securitate.

? Cauta huse si accesorii pentru Samsung Galaxy Note » catmobile.ro

Samsung Galaxy Note 7 » Android smartphone » Display 5.8″ Super AMOLED capacitive touchscreen, 12 MP camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth.

Despre chipsetul ce il va echipa pe Note 7 stim ca va fi Snapdragon 823, insa procesorul sau procesoarele cat si modelul sau frecventa acestora raman de confirmat de catre producator. Memoria RAM va avea cel mai probabil capacitatea de 6 sau 8 GB, in functie de model, iar spatiul de stocare intern va putea fi extins cu ajutorul unui card microSD. Despre camere, un site specializat afirma ca vor fi de 12 respectiv 5 megapixeli. Totusi, functii ca OIS, phase detection autofocus, HDR si rezolutii de 2160p vor fi integrate, iar dupa cum ne-a obisnuit producatorul, acestea isi vor face treaba ca la carte. Despre baterie se zvoneste o capacitate de 4000 mAh, cu toate functiile aferente cum ar fi Fast Charging, incarcare Wireless sau suport OTG, dar si ca aceasta nu este detasabila.

Despre Samsung Galaxy Note 7 nu ne ramane decat sa aflam o data de lansare oficiala si odata cu aceasta sa primim cat mai multe specificatii oficiale de la producator, pentru a ne putea face o idee concisa asupra caracteristicilor sale.

Summary
Samsung Galaxy Note 7
Article Name
Samsung Galaxy Note 7
Description
Samsung Galaxy Note7 »» Android smartphone » Aparitie 2016 » Display 5.8″ Super AMOLED capacitive touchscreen, 12 MP camera, Wi-Fi, GPS
Author
Publisher Name
catmobile.ro
Publisher Logo