Stiri

Samsung Galaxy J7 Plus un nou terminal al producatorului echipat cu dual camera

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Compania sud-coreeana Samsung a inceput sa prinda gustul telefoanelor cu camera foto duala. Dupa ce gigantul asiatic a lansat Samsung Galaxy Note 8, primul telefon al producatorului cu camera foto duala, Samsung va lansa in curand inca un device cu un astfel de modul.

Este vorba despre Samsung Galaxy J7 Plus un telefon care insa va avea un pret de achizitie mult mai mic. Conform informatiilor prezentate de GSMarena, noul Samsung Galaxy J7 Plus va costa intre 350 si 400 de dolari si va fi prezentat cel mai probabil in luna septembrie.

Specificatii Samsung Galaxy J7 Plus (neoficiale)

Noul model cu camera foto duala de la Samsung va avea o constructie destul de interesanta, atat la nivel de design cat si la nivel de specificatii. Camera foto principala a telefonului va fi echipata cu doi senzori de cate 13 respectiv 5 megapixeli. Aceasta camera va fi capabila sa filmeze la rezolutie Full HD si va avea o diafragma f/1.7 pentru senzorul mai mare, respectiv f/1.9 pentru senzorul mai mic. In ceea ce priveste camera foto frontala a terminalului, Samsung Galaxy J7 Plus se va baza pe o camera cu senzor de imagine de 16 megapixeli.

Samsung Galaxy J7 Plus

Terminalul va avea o constructie metalica de tip unibody si va incorpora asistenul virtual Bixby. Sistemul de operare de pe noul Samsung Galaxy J7 Plus va fi Android 7.1 Nougat customizat cu interfata TouchWiz.

La bordul sau, Samsung Galaxy J7 Plus va avea un procesor proprietar, octa-core-ul Exynos 7870 Octa plus placa video Mali T830 MP1. Chipsetul va fi cuplat cu 4GB memorie RAM si cu 32 GB spatiu nativ de stocare a datelor. Telefonul va permite extinderea acestei memorii pana la 256 GB prin intermediul cardurilor de tip microSD.

In ceea ce priveste alimentarea, Samsung Galaxy J7 Plus va avea parte de tehnologie de incarcare rapida si de o baterie nedetasabila cu o capacitate destul de mare: 3000 miliamperi. Partea frontala va fi dominata de un ecran cu diagonala de 5.5 inch, Super AMOLED, cu rezolutie Full HD si 401 ppi (densitatea pixelilor).

Summary
Samsung Galaxy J7 Plus un nou terminal al producatorului echipat cu dual camera
Article Name
Samsung Galaxy J7 Plus un nou terminal al producatorului echipat cu dual camera
Description
Samsung Galaxy J7 Plus va fi al doilea telefon din istoria companiei Samsung care va fi echipat cu o camera foto duala