Reviews, Stiri

Samsung Galaxy J7 Max si J7 Pro lansate oficial in India

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Samsung Galaxy J7 Max si J7 Pro au fost lansate oficial in India, anunta cei de la The Indian Express, care prezinta si primele detalii oficiale despre noile terminale ale puternicului concern sud-coreean. In acelasi timp, gigantul asiatic ofera pietei o noua solutie de plata, Samsung Pay Mini, „atasata” oficial de noile smartphone-uri din seria J, incepand cu Samsung Galaxy J7 Max.

Samsung Galaxy J7 Max si J7 Pro prin „ochii” Indian Express

Cele doua terminale lansate de Samsung au fost imediat analizate de publicatia The Indian Express. Specialistul Shruti Dhapola subliniaza: „Samsung nu ezita sa avanseze tehnologic in interiorul Indiei, iar Samsung Galaxy J7 Max si J7 Pro sunt o demonstratie absoluta de putere. Daca J7 Pro este un device care va fi bine primit datorita brand-ului puternic si al design-ului excelent, J7 Max va fi un terminal cu impact foarte puternic pentru ca este in acelasi timp mai un terminal mai potent. Stim deja ca indienii apreciaza din ce in ce mai mult telefoanele de tip phablet, iar influenta Samsung in acest domeniu si pe acest teritoriu a depasit deja cele mai importante limite ale normalului. Orice indian vrea un telefon cu Super AMOLED la pret bun, iar cei de la Samsung par perfect constienti de acest detaliu”.

Seria J de la Samsung detine suprematia in sectorul mid-range si continua sa ofere cele mai bune solutii pentru acest segment clientilor nostri din India. Tinand cont de cresterea importantei pietei mid-range la nivel mondial, noile modele Samsung Galaxy J7 Max si J7 Pro asigura specificatii superioare alaturi de noile inovatii Samsung Pay si Social Camera. Cu siguranta, ambele handseturi ne vor ajuta sa ne mentinem pozitia de lideri in acest sector de activitate – Samsung Electronics

Samsung Galaxy J7 Max si J7 Pro specificatii oficiale

1. Samsung Galaxy J7 Max

Samsung Galaxy J7 Max este fara indoiala un handset foarte atractiv. Acesta vine cu o diagonala foarte generoasa de 5.7 inch si o rezolutie Full HD. Panelul este unul de tip TFT IPS, imbracat in sticla curbata 2.5 D.

Samsung Galaxy J7 Max

Samsung Galaxy J7 Max

Samsung Galaxy J7 Max arata impresionant, demonstreaza ca are parte de o constructie nu doar atractiva ci si solida si propune un design slim, cu o grosime de doar 8.1 milimetri. Smartphone-ul de tip phablet dual sim are un ecran cu o excelenta densitate a pixelilor (386 ppi) si ruleaza din fabrica Android 7.0 Nougat, alaturi de interfata TouchWiz UI. Este motorizat de un procesor MediaTekj MT6757 Helio P20, un octa core cu 8 nuclee Cortex A-53 la bord, setat la frecventa de 1.6 Ghz. Acceleratorul grafic ales de sud-coreeni pentru modelul Samsung Galaxy J7 Max este Mali-T880MP2.

Producatorul pune la dispozitia utilizatorilor interesati de achizitionarea acestui handset, detalii suficiente in ceea ce priveste memoria telefonului. 32 GB in format standard pentru memoria nativa si alti 4 GB pentru memoria de tip RAM. Phabletul are si slot pentru carduri micro SD, prin care utilizatorul va putea extinde capacitatea nativa de stocare a datelor pana la 265 GB.

Dotarile foto ale device-ului sunt aparent impresionante. Samsung Galaxy J7 Max vine cu doua camere puternice atat pe partea din fata, cat si pe partea din spate. Ambele dispun de flash LED, camera principala fiind echipata cu senzor foto de 13 megapixeli, la fel ca si camera frontala. Inca doua detalii importante de precizat la acest capitol:

  • a. Camera principala a handset-ului poate captura video in format Full HD cu 30 de cadre pe secunda si are o apertura f/1.7
  • b. Samsung Galaxy J7 Max beneficiaza de functia Smart Glow 2.0, un LED prin care handsetul isi poate anunta proprietarul ca smartphone-ul primeste apeluri, mesaje sau notificari de la retele sociale sau diverse alte aplicatii.

Evident, Samsung Galaxy J7 Max detine senzor de amprente (in ciuda speculatiilor, acesta se gaseste tot in butonul Home pe partea din fata a device-ului) si o baterie foarte generoasa. Acumulatorul are o capacitate de 3300 mAh si nu este lipsit de functia quick charging.

2. Samsung Galaxy J7 Pro

Samsung Galaxy J7 Max si J7 Pro vor fi cu siguranta foarte bine primite pe piata din Asia, iar cuvintele laudative la adresa acestor doua handset-uri n-au intarziat sa apara. Sa aruncam insa o privire si peste cel de-al doilea gadget, phabletul Samsung Galaxy J7 Pro, dupa ce probabil v-ati convins ca J7 Max merita destula atentie.

Samsung Galaxy J7 Pro

Samsung Galaxy J7 Pro

Samsung Galaxy J7 Pro arata de asemenea excelent si beneficiaza de un panel acoperit de sticla curbata 2.5D, detaliu estetic, dar si de protectie. Display-ul este un Super AMOLED cu diagonala ceva mai mica decat la modelul de mai sus (5.5 inch), in timp ce item-ul este motorizat de un procesor diferit.

Samsung Exynos 7870 setat la frecventa de 1.6 Ghz este modelul pentru care gigantul sud-coreean a optat in privinta acestui handset. Octa-core-ul pe 64 de biti are rezultate excelente in toate testele de specialitate atunci cand vine vorba de gama mid-range. El functioneaza in tandem cu acceleratorul grafic ARM Mali T830.

Pentru a asigura experiente placute si mai multa deschidere spre multitasking, Samsung Electronics merge pe Android 7.0 Nougat (ca sistem de operare plus interfata TouchWiz UI) si aloca 3GB memorie RAM plus 64 GB memorie nativa pentru acest smartphone. Nu lipseste nici slotul pentru carduri de tip microSD, astfel ca viitorul utilizator va putea extinde memoria ROM pana la 256 GB.

Dotarile foto sunt oarecum similare la Samsung Galaxy J7 Max si J7 Pro. Atat camera principala cat si camera secundara a device-ului J7 Pro au la bord un senzor foto de 13 megapixeli si sunt echipate cu flash LED. Interesant este ca acumulatorul acestui handset este unul cu o capacitate mai mare decat a celui de mai sus: 3600 mAh plus nelipsita tehnologie de incarcare rapida.

Samsung Galaxy J7 Max si J7 Pro preturi, disponibilitate si verdict

Samsung Electronics a programat bine lansarea acestor doua dispozitive si la fel de bine a calibrat si preturile lor de achizitie. Samsung Galaxy J7 Max si J7 Pro costa destul de putin comparativ cu alte mid-range-uri mai slabe care au ajuns pe piata din India in aceasta perioada. Pentru achizitionarea acestor telefoane, utilizatorii interesati vor trebui sa scoata din buzunar urmatoarele sume:

  • – Samsung Galaxy J7 Max – 280 de dolari
  • – Samsung Galaxy J7 Pro – 325 de dolari

Vom reveni cu o analiza completa a acestor doua dispozitive in perioada urmatoare. Pentru moment, concluzia fireasca este probabil unanima: Samsung Galaxy J7 Max si J7 Pro arata bine, au dotari foto foarte bune, baterii generoase si ecrane de un excelent nivel. Cu siguranta, ambele vor fi foarte bine primite pe piata din India, iar ulterior si in alte regiuni ale lumii.

Samsung Galaxy J7 Max si J7 Pro

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
Samsung Electronics
Product Name
Samsung Galaxy J7 Maxi si J7 Pro