Stiri

Samsung Galaxy J7 Max va debuta luna viitoare

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Samsung Galaxy J7 Max este cel mai nou handset la care lucreaza gigantul sud-coreean si pe care Samsung il va lansa oficial luna viitoare. Detalii despre acest device au aparut deja online, astfel ca ne facem datoria sa va prezentam informatiile interesante care ne leaga de aparitia acestui item.

Samsung Galaxy J7 Max vine cu display de 5.7 inch si procesor octa-core Helio P20

Site-ul GSMArena a confirmat in mare specificatiile pe care noul Samsung Galaxy J7 Max se va baza. Terminalul va debuta luna viitoare, desi o data oficiala nu a fost inca oficial confirmata de catre compania producatoare.

Smartphone-ul de tip phablet se va baza pe un display cu diagonala de 5.7 inch , un IPS LCD capacitive touchscreen in 16 milioane de culori. Acesta va afisa rezolutie Full HD (1920×1080 pixeli), va beneficia de 16 milioane de culori si de o densitate a pixelilor de 386 pixeli per inch.

In spatele acestui ecran, Samsung Electronics va incorpora un procesor octa-core de la MediaTek. Este vorba despre MT6757 Helio P20, un chipset octa-core care va avea la bord patru nuclee Cortex A-53 de 2.3 Ghz si alte patru nuclee Cortex A-53 de 1.6 Ghz. Acceleratorul grafic vehiculat in cazul terminalului Samsung Galaxy J7 Max este Mali T880MP2.

Samsung Galaxy J7 Max (2)

Phabletul va fi echipat cu o memorie RAM de 4GB si cu 32 GB spatiu nativ de stocare a datelor. Samsung Galaxy J7 Max va primi de asemenea un port microSD, prin intermediul caruia, utilizatorul va putea extinde capacitatea memoriei native pana la 256 GB.

In ceea ce priveste dotarile foto ale terminalulu, GSMArena speculeaza ca Samsung Galaxy J7 Max se va baza pe doua camere extrem de puternice pentru acest segment. Camera principala va fi echipata cu un senzor de imagine de 13 megapixeli si o deschidere f/1.7, plus autofocus si LED Flash. Aceasta camera va putea filma conform aceleiasi surse in format Full HD cu 30 de cadre pe secunda. Camera frontala, destinata pasionatilor de selfie-uri, va avea la bord un senzor de imagine cu aceeasi rezolutie (13 megapixeli), deschidere f/1.9 si LED Flash.

Samsung Galaxy J7 Max

Samsung Galaxy J7 Max ar putea beneficia de o autonomie destul de mare, daca tinem cont de faptul ca phabletul va avea la bord o baterie din Lithium-Ion cu generoasa capacitate de 3300 mAh. Nu lipsesc dintre specificatiile sale accelerometrul, senzorul de proximitate si compass-ul, precum si functia Wi-Fi 802.11 b/g/n, respectiv A-GPS si GLONASS. Modelul propus de Samsung Electronics va incorpora si un scanner de amprente care va suporta serviciul de plati Samsung Pay Mini.

Pretul posibil al Samsung Galaxy J7 Max

Conform primelor informatii, smartphone-ul va rula inca din fabrica cel mai nou sistem de operare Android, Nougat 7.0 si va putea fi achizitionat pe negru si auriu. Presa din Asia, sustine ca noul Samsung Galaxy J7 Max va costa putin peste 300 de dolari, o suma oarecum normala daca tinem cont de specificatiile interesante pe care le aduce in prim plan acest dispozitiv. Vom reveni cu amanunte despre Samsung Galaxy J7 Max. Pana atunci puteti arunca o privire peste cele mai noi accesorii pe care le-am adus pentru dumneavoastra la sectiunea huse Samsung, o sectiune care este in permanenta actualizata de colegii nostri.

sursa info: GSMArena

sursa foto: Phonearena