Stiri

Samsung Galaxy J5 Pro debut oficial

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Samsung Galaxy J5 Pro a fost lansat oficial in Thailanda de catre compania sud-coreeana. Device-ul vine cu cateva specificatii foarte atractive fiind practic un model de upgrade pentru Samsung Galaxy J5 (2017).

Samsung Galaxy J5 Pro specificatii si detalii oficiale

Samsung Galaxy J5 Pro este optiunea pe care va trebui sa o luati in calcul daca va doriti un Galaxy mai accesibil ca pret, cu caracteristici similare cu J5 (2017), dar cu un plus esential in ceea ce priveste capacitatea de stocare a datelor si nivelul de memorie RAM.

Ce propune noua creatie a celor de la Samsung Electronics in rest? Acelasi nivel al performantelor si caracteristicilor precum Samsung Galaxy J5 (2017), unul dintre mid-range-urile foarte bine vazute la aceasta ora.

Samsung Galaxy J5 Pro

Samsung Galaxy J5 Pro se bazeaza pe un afisaj de tip Super AMOLED cu diagonala de 5.2 inch si rezolutie 1280×720 pixeli. Conform celor de la GSMArena, ecranul are o excelenta densitate a pixelilor: 282 pixeli per inch.

Imbracat intr-un corp metalic, elegant si evidentiat de finisajele premium, terminalul are la baza una dintre cele mai noi versiuni de Nougat de pe piata si propune un senzor de amprenta excelent, senzor plasat pe partea din fata a telefonului.

Chipsetul care motorizeaza acest terminal este un procesor al celor de la Samsung, model Exynos 7870 cu 8 nuclee la bord. Acesta este tactat la frecventa de 1.6 Ghz si functioneaza in tandem cu chipset-ul grafic Mali T830 MP2.

3 GB a rezervat Samsung pentru memoria RAM a dispozitivului si alti 32 de GB au fost destinati memoriei native de stocare a datelor. Aceasta poate fi extinsa prin intermediul slotului pentru carduri microSD pana la 256 GB. Samsung Galaxy J5 Pro beneficiaza de un acumulator puternic de 3000 miliamperi si de un sistem foto impresionant!

Samsung Galaxy J5 Pro (2)

Camera principala a device-ului are o rezolutie de 13 megapixeli si vine cu flash LED, autofocus si capacitate de filmare in format Full HD cu 30 de cadre pe secunda. Pe de alta parte, camera secundara (frontala) a dispozitivului are un senzor de imagine de 13 megapixeli si vine gata echipata cu flash LED.

Samsung Galaxy J5 Pro este un smartphone 4G LTE, care beneficiaza de optiuni de conectivitate moderne, asa cum sunt GPS cu A-GPS si GLONASS, BlueTooth 4.2 sau Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac. Pretul dispozitivului in Thailanda atinge 295 de dolari!

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Samsung Electronics
Product Name
Samsung Galaxy J5 Pro
Price
$ 295