Reviews, Stiri

Samsung Galaxy J5 2017 review » pret, specificatii tehnice, pareri si disponibilitate

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Cel mai important producator de telefoane mobile din lume, Samsung Electronics, a lansat un nou telefon de buget atragator. De data aceasta, compania sud-coreeana pare sa fii depasit asteptarile, pentru ca editia 2017 a noului Galaxy J5 este nu doar o imbunatatire evidenta adusa modelului de anul trecut, ci si un real castig pentru sectorul smartphone-uri de buget, unde foarte probabil, acest device se va lupta pentru suprematie. In continuare aveti un review complet al Samsung Galaxy J5 2017 pe care il puteti citi mai jos, alaturi de specificatiile tehnice care ne-au atras atentia si pareri pro si contra acestui handset. Vezi mai jos cum poti castiga gratis acest telefon prin campania noastra de BlackFriday 2017 Giveaway. De asemenea verifica reducerile noastre pentru husa Samsung Galaxy J5 2017 si profita, acum, de ele!

Samsung Galaxy J5 2017 specificatii tehnice complete


  • Display: Super Amoled HD, diagonala 5.2 inch, capacitive touchescreen
  • Greutate: 160 de grame
  • Dimensiuni: 146.2 x 71.3 x 8 milimetri
  • Raport ecran – corp: 71.5 %
  • Sistem de operare: Android 7.1 Nougat
  • Chipset: Exynos 7870 Octa Core 1.6 Ghz
  • Memorie RAM: 2/3 GB
  • Memorie ROM: 16 / 32 GB
  • Dotari foto: 13 + 13 MP
  • Acumulator: 3000 mAh
  • Culori disponibile: Blue, Pink, Gold, Black

Samsung Galaxy J5 2017 review: display, concept, sistem de operare

Noul Samsung Galaxy J5 2017 vine cu un prim plus fata de editia de anul trecut. La nivel de sistem de operare, Samsung a decis sa implementeze noul Android v7.0 Nougat in acest terminal, spre deosebire de modelul anterior care functiona cu Android v6.0 Marshmallow.

La nivel de concept, diferentele sunt aproape insesizabile, noul telefon din gama mid-range accesibila, fiind putin mai subtire (8 milimetri grosime vs 8.1 milimetri grosime) si putin mai greu (160 de grame vs 159 de grame). Aspectul este unul similar, cu precizarea ca modelul din acest an vine si cu senzor pentru lumina.

Samsung Galaxy J5 2017 (2)

Samsung Galaxy J5 2017 se bazeaza pe un excelent ecran cu rezolutie HD. Este vorba despre un Super AMOLED capacitive touchscreen in 16 milioane de culori, aproape identic cu cel de anul trecut, dar cu un raport ecran-corp mai bun. Noul model este are ecranul mai clar si mai ingust, o excelenta densitate a pixelilor pentru aceasta gama si o diagonala de 5.2 inch.

Luminozitatea si contrastul sau sunt excelente, iar redarea clipurilor video si a pozelor se face in conditii optime indiferent de momentul zilei.

Samsung Galaxy J5 2017 review: procesor

 

Fata de anul trecut cand Samsung a mers pe „mana” celor de la Qualcomm, de aceasta data compania sud-coreeana a acceptat ideea unui chipset proprietar. Si nu cred ca a gresit, pentru ca Exynos 7870 este eun octa core superior modelului Snapdragon 410 de anul trecut.

Noul chip se bazeaza pe opt nuclee de 1.6 Ghz si pe suportul unei placi video mult superioare modelului Adreno 306 folosit in 2016. Mali T830MP este un procesor grafic foarte bun in gama mid-range si cred ca Samsung a „gandit” bine acest capitol.

Samsung Galaxy J5 2017 review (2)

Procesoru este asociat si cuplat cu 2 GB memorie RAM (in unele regiuni geografie telefonul are 3 GB) si cu cei 16 GB destinati stocarii de date (in anumite regiuni geografice, versiunea standard a telefonului are si 32 GB).

Gaming la nivel mediu, multitasking spre excelent, o experienta per total placuta si destul de rapida asigurata de modelul Samsung Galaxy J5 2017 prin intermediul partilor sale hardware si software.

Samsung Galaxy J5 2017 review: dotari foto

Si la acest capitol producatorul a reusit sa imbunatateasca performantele de anul trecut. In primul rand, in 2017, modelul J5 vine cu doua camere puternice atat pe fata cat si pe spate.

In 2017, Samsung Galaxy J5 iese ceva mai mult si mai usor din gama mid-range in ceea ce priveste dotarile foto pentru ca are doi senzori de cate 13 megapixeli, atat in partea frontala, cat si in partea din spate.

Samsung Galaxy J5 2017 review (3)

Mai mult decat atat, compania a imbunatatit calitatile camerei principale, care acum beneficiaa de o diafragma f/1.7. Camera principala are pe langa senzorul de 13 megapixeli, functii ca autofocus, LED Flash, geo-tagging, touch focus, face detection, HDR sau panorama.

Filmarile se pot face in rezolutie full HD cu 30 de cadre pe secunda. In acelasi timp, camera frontala handset-ului are o diafragam f/1.9 (la fel ca anul trecut), dar cu un senzor de imagine, net superior: 13 megapixeli.

Samsung Galaxy J5 2017 review: autonomie si conectivitate

Fata de 2016, Samsung Electronics a micsorat putin bateria: noul Samsung Galaxy J5 2017 are un acumulator de 3000 miliamperi acum. Asta nu inseamna insa ca se descurca rau!

Conform testele, pana la 21 de ore in convorbiri 3G rezista bateria acestui model, care chiar si pentru un utilizator foarte activ are solutii. In mare o zi de autonomie pare garantata in conditiile in care discutam despre un utilizator hardcore, pasionat de gaming, multitasking si internet.

Samsung Galaxy J5 2017 review

Conectivitatea acestui telefon are cele mai inalte standarde. Device-ul nu este lipsit de senzor de amprente (plasat pe partea din fata), beneficiaza de slot microUBS 2.0, de sertat pentru carduri externe, Wi-Fi 802.11 si bluetooth 4.1. Nu lipseste de asemenea functia A-GPS cu GLONASS si BDS, dar nici functia Radio FM si jack-ul pentru casti, care este plasat sub telefon in partea de jos.

Samsung Galaxy J5 2017 review: pareri, pret si disponibilitate in Romania

Fara indoiala, Samsung Galaxy J5 2017 este unul dintre cele mai bune telefoane de buget din acest an. Sau poate chiar cel mai bun. Pentru aproximativ 1000 de lei, primim un device cu procesor puternic, dotari foto remarcabile, display HD ireprosabil, baterie buna si destul de generoasa plus cel mai nou sistem de operare Android.

O achizitie care fara indoiala reprezinta o investitie sigura, in special pentru cei care nu doresc un nivel de performanta high-end, ci un device de tip Samsung, sigur, performant si ieftin.

Samsung Galaxy J5 2017 poate fi achizitionat si in Romania din urmatoarele surse:

  • – site-ul eMag.ro acolo unde Samsung Galaxy J5 2017 costa 1.199 de lei versiunea de 16 GB
  • – site-ul Cel.ro acolo unde Samsung Galaxy J5 2017 costa 1.199 de lei, in aceeasi versiune

Castiga un Samsung Galaxy J5 2017 !!! 

Profita acum de campania noastra #BlackFriday2017 #Giveaway si poti intra in posesia unui smartphone Samsung Galaxy J5 2017 insotit de toate accesoriile necesare (huse Samsung Galaxy J5 2017 si folii de protectie Samsung Galaxy J5 2017).

Concursul nostru se desfasoara pe pagina web https://catmobile.ro/blackfriday2017 sau pe pagina noastra de Facebook, https://www.facebook.com/catmobile.ro.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te abonezi la canalul YouTube care prezinta aceasta campanie, apoi sa dai like paginii de Facebook CatMobile, pentru ca ulterior sa te inscrii in concurs cu datele tale (nume, prenume, email si numar de telefon). Descopera si celelalte premii pe care ti le ofera CatMobile in aceasta campanie pe pagina de mai sus.

Concursul incepe astazi, 16 noiembrie, si se va incheia odata cu atingerea pragului de 300 de mii de vizualizari al clipului de campanie sau prin abonarea a 600 de mii de persoane la canalul de YouTube prezentat mai sus. Castigatorii vor fi anuntati imediat dupa incheierea concursului, intr-un mod complet transparent, printr-o extragere pe care o veti putea urmari pe YouTube.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
4 based on 6 votes
Brand Name
Samsung Electronics
Product Name
Samsung Galaxy J5 2017
Price
RON 1199