Stiri

Samsung Galaxy J3 PRO review, pret, specificatii tehnice

Home  »  Stiri

catmobile

acum 8 ani

Samsung Galaxy J3 PRO

» Android smartphone » Aparitie 2016 » Features 3G, 5.0″ Super AMOLED capacitive touchscreen, 8 MP camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth, Single SIM (Micro-SIM) or Dual SIM (Micro-SIM, dual stand-by)

Producatorul coreean Samsung a anuntat pe 6 iunie un nou device, denumit J3 Pro, si care momentan este disponibil doar pe piata din China. De mentionat ca deviceul face parte din clasa entry level.
Carcasa acestui telefon este realizata in intregime din metal, iar culorile disponibile momentat sunt alb, gold si negru. Ecranul este de tip Super Amoled si are o dimensiune de 5 inci cu o rezolutie de 720×1280 pixeli. Numele chipsetului nu este momentan disponibil, ca si al GPU-ului de altfel, insa este confirmat faptul ca J3 PRO are un procesor quad-core de 1.2 GHZ si 2 GB de RAM. Memoria interna are o capacitate de 16 GB si poate fi extinsa la 128 GB cu un card microSD. Despre camera principala este confirmat ca are un senzor de 8 megapixeli si poate filma HD, iar cea de selfie are 5 megapixeli si apertura f/2.2. O alta caracteristica interesanta pentru acest Samsung este adaugarea suportului pentru OTG (on-the-go cable), bateria de 2600 mAh fiind suficienta pentru a permite folosirea acestuia.
Samsung Galaxy J3 PRO este compatibil cu retelele 4G LTE, ceea ce ii aduce inca un punct in plus. Cand va fi disponibil pe piata autohtona, acest telefon va surclasa multi competitori, in primul rand prin performantele oferite, dar si prin faptul ca este Samsung. La un pret in China de 150 de dolari, in Romania probabil pretul va fi la fel, lucru ce va permite achizitionarea unui telefon cu performante apropiate de mid-range pentru un pret entry-level.

Samsung Galaxy J3 Pro » Android smartphone » Aparitie 2016 » Features 3G, 5.0″ Super AMOLED capacitive touchscreen, 8 MP camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth.

Samsung Galaxy J3 Pro » Android smartphone » Aparitie 2016 » Features 3G, 5.0″ Super AMOLED capacitive touchscreen, 8 MP camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Samsung Galaxy J3 PRO
Author Rating
51star1star1star1star1star