Stiri

Samsung Galaxy J2 Pro 2018 isi dezvaluie design-ul

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Recent, in baza de date a site-ului de benchmarking GeekBench, modelul cu numarul SM-J250F a fost listat si toate indiciile par sa conduca spre viitorul model Samsung Galaxy J2 Pro 2018.

Acest model ruleaza Android 7.1.1 Nougat din cutie si este echipat cu un chipset care cel mai probabil este Snapdragon 430. Doar 2 GB memorie RAM a alocat producatorul device-ului, iar in testele single-core, device-ul a bifat un scor de 656. In testele multi-core, acelasi device a obtinut 1852 de puncte.

Alte specificatii ale terminalului anunta o capacitate de stocare a datelor de 32 GB si o baterie de tip removable. Telefonul va avea din cate se pare un ecran cu diagonala de 5 inch.

Samsung Galaxy J2 Pro 2018 design, specificatii tehnice si detalii legate de pretul de achizitie

Dar, device-ul apare acum in cateva randari care ne dezvaluie si felul in care va arata dispozitivul. Se pare ca aceasta va avea o grosime de 8.6 milimetri si o inaltime de doar 143.1 milimetri. Latimea sa este de 72.2 milimetri, iar carcasa pare sa fie una din policarbonat. Daca este sa ne luam dupa aceste detalii legat de marimile telefonului atunci varianta ca device-ul are un ecrand e doar 5 inch este cat se poate de probabila.

Asa cum se poate observa din imaginile de mai sus, Samsung Galaxy J2 Pro 2018 arata foarte bine. El a primit deja certificarea FCC, ceea ce ne confirma faptul ca device-ul va fi lansat de catre producator si in Statele Unite ale Americii.

Conform presei asiatice, Samsung Galaxy J2 Pro 2018 va costa sub 150 de dolari, un pret destul de bun pentru un terminal atractiv ca design si destul de satisfacator ca si caracteristici.

Summary
Samsung Galaxy J2 Pro 2018 isi dezvaluie design-ul
Article Name
Samsung Galaxy J2 Pro 2018 isi dezvaluie design-ul
Description
Samsung Galaxy J2 Pro 2018 primeste cateva randari in care aflam cum va arata viitorul terminal de buget de la Samsung Electronics
Author
Publisher Name
Catmobile