Reviews, Stiri

Samsung Galaxy J2 2017 cu specificatii modeste este acum oficial

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

In mare discretie, Samsung Electronics a lansat oficial terminalul de buget Samsung Galaxy J2 2017. Terminalul apare listat acum oficial pe site-ul oficial al Samsung Electronics din India.

Samsung Galaxy J2 2017 specificatii tehnice

Noul telefon de buget al celor de la Samsung vine cu un ecran Super AMOLED de 4.7 inch. Display-ul suporta o rezolutie qHD, in speta 960 x 540 pixeli. La bordul sau se afla un procesor quad-core productie proprie al producatorului. Este vorba despre un chipset Exynos, tactat la frecventa de 1.3 Ghz. Nu se stie insa pentru moment ce fel de model de Exynos a incorporat compania in acest Samsung Galaxy J2 2017.

Avem in schimb informatii despre capacitatea memoriei si a acumulatorului noului handset. Samsung a optat pentru o baterie de 2000 de miliamperi, care se presupune ca ar oferi pana la 12 ore de autonomie in convorbiri. De remarcat ca aceasta baterie este de tip removable, deci se poate inlocui.

Samsung Galaxy J2 2017

Memoria de pe Samsung Galaxy J2 2017 atinge 1 GB pentru varianta RAM, dar si 8 GB pentru capacitatea nativa de stocare a datelor. Sistemul de operare ocupa din pacate jumatate dina ceasta capacitate, astfel ca viitorii utilizatori pot profita din plin de slotul pentru carduri de memorie pe care compania l-a implementat in acest model de telefon. Slotul permite atasarea de carduri de memorie de tip micro SD pana la 128 GB.

Departamentul foto include o camera foto principoala de 5 megapixeli cu autofocus si LED Flash, in timp ce senzorul frontal este un CMOS de 2 megapixeli. Din pacate nu avem informatii concrete despre versiunea de OS pe care o ruleaza acest device, dar in mod cert este vorba despre un Android.

Samsung Galaxy J2 2017 este dual sim si beneficiaza de optiune de conectivitate precum USB OTG, 4G, 3G, Wi-Fi 802 b/g/n, bluetooth v4.1, GPS si mufa pentru casti audio de 3.5 milimetri. Telefonul cantareste doar 130 de grame, adica este un terminal extrem de usor. Grosimea sa in schimb atinge 8.4 milimetri, in timp ce inaltimea sa are 136, 5 milimetri. Samsung Galaxy J2 2017 este disponibil pe culoarea negru, dar este singura culoare despre care putem spune concret ca am aflat pana in acest moment. Nu exista nici o alta informatie despre disponibilitatea terminalului, cel putin pentru moment.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Samsung Electronics
Product Name
Samsung Galaxy J2 2017