Reviews, Stiri

Samsung Galaxy Feel este oficial in Japonia

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Samsung Galaxy Feel debuteaza in aceasta perioada pe piata din Japonia, insa din pacate exista sanse reduse de a-l vedea si in alte regiuni in viitor. Terminalul despre care s-a discutat inca de la inceputul acestui an pare destinat de cel mai puternic brand sud-coreean exclusiv catre piata nipona, unde va fi disponibil pentru cumparatori incepand cu mijlocul lunii iunie.

Samsung Galaxy Feel, un 4G cu Nougat si baterie de 3000 mAh

Chiar daca pare ciudata, decizia celor de la Samsung Electronics de a distribui acest device doar pe piata din Japonia capata sens pentru presa din aceasta tara: „Produsele Samsung sunt foarte apreciate in aceasta zona. Practic tot ce aduce compania sud-coreeana se vinde, iar pentru ei, acest detaliu este suficient. Japonezii apreciaza telefoanele indiferent de pretul lor, iar produsele Samsung Electronics raman la mare cautare. Era nevoie in aceasta perioada de un device de acest tip, iar Galaxy Feel cu ecranul sau mic si constructia sa spectaculoasa va fi un succes” sustine Naohiro Kumayama, analist pe piata high-tech din tara sa.

Samsung Galaxy Feel (2)

Ce inseamna propunerea Samsung Galaxy Feel? Nu va lasati influentati de denumirea de Galaxy, legaturile cu flagshipul Samsung Galaxy S8 sunt ca si inexistente.  Din perspectiva specificatiilor,  propunerea Galaxy Feel nu inseamna foarte mult, dar pare suficienta pentru ceea ce cauta compania sud-coreeana de la handset-ul in cauza. Samsung Galaxy Feel surprinde printr-un display excelent, dar de dimensiuni mici. Ecranul acestui item are o diagonala de 4.7 inch care ne duce cu gandul la iPhone. Avem o rezolutie HD pe acest super AMOLED, care conform presei din Japonia asigura unghiuri excelente de vizualizare si culori foarte bune.

In spatele sau, sta un procesor octa-core setat la frecventa de 1.6 Ghz, „ajutat” de o memorie RAM de 3GB si de cei 32 GB destinati spatiului nativ de stocare a datelor. Oarecum ciudat, Samsung a decis sa asigure acestui device o camera principala neasteptat de puternica! Aceasta este echipata cu un senzor de imagine de 16 megapixeli plus blit LED, in timp ce camera frontala, destinata pasionatilor de selfie-uri, are o rezolutie de doar 5 megapixeli.

Tinand cont de diagonala de 4.7 inch a display-ului, Samsung mai surprinde la un capitol prin Samsung Galaxy Feel. Terminalul are la bord o baterie cu o capacitate mare, de 3000 mAh. Aceasta poate asigura conform producatorului pana la 2 zile de autonomie. N-am incheiat insa capitolul surprize, pentru ca sud-coreenii au gandit acest handset din mai multe perspective.

Una dintre ele se leaga de factorul rezistenta si daca tinem cont ca Samsung Galaxy Feel beneficiaza de certificare IP6X, decizia pare cu atat mai surprinzatoare, dar cu siguranta, bine venita. Dincolo de capitolul design, care nici de aceasta data nu este o dezamagire, Samsung Galaxy Feel este un device usor (cantareste doar 149 de grame) si subtire (are o grosime de doar 8.3 milimetri). Ultima veste buna? Samsung Galaxy Feel ruleaza inca din fabrica Android 7.0 Nougat, ceea ce desigur, nu vine ca o surpriza, dar ramane un detaliu important si demn de semnalat.

Samsung Galaxy Feel

Foarte atragatoare pentru niponi va fi si oferta de culoare pe care o ofera Samsung Galaxy Feel. Acesta va putea fi achizitionat in variante de culoare surprinzatoare, precum Opal Pink si Negru Indigo, dar si pe clasicul alb, denumit de Samsung, Moon White. Smartphone-ul suporta 4G VoLTE si asigura o experienta de calitate cand vine vorba de conectivitate Wi-Fi. Nu este lipsit de senzor de amprenta digitala si de functia NFC (foarte importanta pe piata din Japonia) si beneficiaza de un excelent sistem audio (Hi-Res Audio).

Lipsesc deocamdata informatiile legate de pretul acestui device, informatii pe care le vom avea cel mai probabil atunci cand Samsung Galaxy Feel va fi scos oficial la vanzare .

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
3.5 based on 2 votes
Brand Name
Samsung
Product Name
Samsung Galaxy Feel