Stiri

Samsung Galaxy C8 va fi lansat pe 7 septembrie

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Samsung Galaxy C8Conform unor informatii culese de pe piata din China, compania Samsung Electronics este pregatita sa lanseze noul termina din gama Galaxy. Modelul Samsung Galaxy C8 va deveni oficial conform presei de specialitate de la Beijing la inceputul lunii septembrie.

Telefonul care va purta in Europa denumirea de Samsung Galaxy C7 (2017) va avea in China denumirea de Samsung Galaxy C8

Samsung Galaxy C8 specificatii tehnice conform site-urilor TENAA si GeekBench

Bazele de date ale site-urilor TENAA, respectiv GeekBench ne ofera detalii importante despre modelul cu nume de cod Samsung SM-C7100 care se presupune ca este noul Samsung Galaxy C8 (Samsung Galaxy C7 2017). Terminalul va fi echipat cu un ecran Full HD de 5.5 inch (1920 x 1080 pixeli) Super AMOLED.

Motorul sau va fi un procesor foarte puternic, Helio P25 de la MediaTek MT 6757, un octa core tactat la frecventa de 2.39 Ghz. Acesta va fi cuplat cu 3 sau 4 GB memorie RAM in functie de versiune si cu 32 sau 64 GB capacitate de stocare a datelor.

Nu va lipsi slotul pentru carduri microSD prin care utilizatorul poate extinde memoria nativa a telefonului pana la 256 GB. Samsung Galaxy C8 va rula din cutie Android Nougat 7.1 si va avea un scanner de amprente foarte rapid.

In materie de dotari foto, Samsung Galaxy C8 va avea suport dual camera pe partea din spate pentru o camera echipata cu senzori de 13 si 5 megapixeli plus LED Flash. Camera frontala va fi una de 16 megapixeli, una excelenta pentru selfie-uri si instantanee de calitate.

Smartphone-ul Samsung Galaxy C8 va fi alimentat de o baterie de numai 2560 mAh pe care insa producatorul o considera mai mult decat suficienta. C8 va fi un phablet 4G LTE cu VoLTE, va cantari 178 de grame si va avea o grosime de 7.9 milimetri. Nu vor lipsi optiuni de conectivitate importante precum Bluetooth, wi-fi, port USB si GPS cu A-GPS.

Momentan nu exista informatii legate de pretul de achizitie al terminalului, dar vom reveni in scurt timp cu amanunte.

Summary
Samsung Galaxy C8 va fi lansat pe 7 septembrie
Article Name
Samsung Galaxy C8 va fi lansat pe 7 septembrie
Description
Samsung pregateste lansarea Samsung Galaxy C8 in China, un phablet cu procesor Helio P25 si Android 7.1 Nougat