Reviews, Stiri

Samsung Galaxy C5 Pro anuntat oficial: baterie de 2600 mAh, 4 GB RAM si display SUPER AMOLED

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Samsung Galaxy C5 Pro nu mai este o simpla speculatie ci a devenit oficial, dupa anuntul facut de cei de la Samsung Electronics. Smartphone-ul a fost lansat oficial pe piata din China, una dintre cele mai importante piete pentru compania sud-coreeana, dar nu se stie exact daca va aparea si in alte regiuni din Asia sau Europa. Handset-ul propune un display full HD AMOLED si un pachet hardware destul de interesant despre care vom discuta ceva mai jos.

Samsung-Galaxy-C5-Pro

 

Samsung Galaxy C5 Pro pret si disponibilitate

Samsung Galaxy C5 Pro va costa conform informatiilor din China 360 de dolari. Smartphone-ul va fi disponibil in trei culori (auriu, roz si albastru) va beneficia de interfata TouchWizz si de un display de foarte buna calitate. 145 de grame cantareste noul produs al sud-coreenilor de la Samsung Electroncis, item care va avea o latime de 71.4 milimetri, o inaltime de 145.7 milimetri si o grosime de 7 milimetri.

Despre Samsung Galaxy C5 Pro specificatii

Samsung Galaxy C5 Pro primeste un display foarte interesant din partea companiei, un Super Amoled cu diagonala de 5.2 inch cu diagonala 1920×1080 si o densitate a pixelilor de 424 pixeli per inch. Ecranul in 16 milioane de culori beneficiaza de tehnologie Always On. Terminalul este pus in functiune de un procesor octa-core, Qualcomm Snapdragon 625 tactat la 2.2 Ghz si de o placa video Octa-Core 2.2 Ghz, ambele de o foarte buna calitate pe sectorul mid-range. Samsung Galaxy C5 Pro beneficiaza de un senzor de amprente, de senzor de proximitate, compass, accelerometru si giroscop, dar si de GPS cu A-GPS, Glonass si BDS.

Memoria RAM pe care se bazeaza dispozitivul este de 4GB, in timp ce memoria nativa de stocare a datelor si a sistemului de operare este una foarte buna: 64 GB. Mai mult decat atat, memoria flash a telefonului poate fi extinsa prin intermediul unui card microSD pana la 256 GB, Samsung Galaxy C5 Pro beneficiind de existenta unui slot pentru astfel de carduri. Sistemul de camere depaseste putin asteptarile mele si fara indoiala si pe cele ale specialistilor, care nu au anticipat o asemenea configuratie. Samsung Galaxy C5 Pro a primit o camera foto principala care poate filma la rezolutie full HD cu 30 de cadre pe secunda. Aceasta camera beneficiaza de un senzor de imagine de 16 megapixeli si este utilata cu functii importante precum detectare fata, detectare zambet, blit dual, autofocus, geo-tagging, touch focus, panorama sau HDR. In ceea ce priveste camera frontala, dedicata selfie-urilor, ei bine Samsung Electronics nu ne dezamageste nici aici. Si asta pentru ca Samsung Galaxy C5 Pro vine echipat cu o camera secundara cu senzor de imagine de 16 megapixeli!

Citeste si: Noi imagini cu Samsung Galaxy S8 fac inconjurul lumii

La capitolul conectivitate, telefonul vine cu Bluetooth 4.2, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, GPS, NFC, 4G LTE, jack audio 3.5 mm si port USB Type-C. Putin dezamagitoare mi se pare bateria inclusa de Samsung Electronics in acest device, adica un acumulator cu o capacitate de doar 2600 mAh, care se pare ca va beneficia totusi de o autonomie suficient de mare. Smartphone-ul va rula sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow si va fi ajutat de interfata TouchWiz.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1stargraygray
Aggregate Rating
4.5 based on 3 votes
Brand Name
Samsung Electronics
Product Name
Samsung Galaxy C5 Pro
Price
$ 360