Stiri

Samsung Galaxy A9 PRO review, pret, specificatii tehnice

Home  »  Stiri

catmobile

acum 8 ani

Samsung Galaxy A9 PRO (Samsung A9 Pro Duos (2016))

Samsung Galaxy A9 PRO este un phablet lansat de Samsung in ianuarie anul acesta. Anuntat inca din 2015, la aparitia sa el a fost oarecum umbrit de flagshipul S7 si S7 Edge.

Designul lui A9 Pro urmeaza liniile cu care producatorul corean ne-a obisnuit, marginile rotunjite si carcasa metalica dandu-i un feel premium. Spatele acestui device este acoperit de sticla Corning Gorilla Glass 4. Ecranul este mare, avand o dimensiune de 6 inci, facandu-l perfect pentru vizualizarea de filmulete, browsing sau citit. Acesta este construit cu tehnologia AMOLED, fiind de tip capacitiv cu 16 milioane de culori si avand o rezolutie de 1080×1920.

Samsung A9 Pro este sustinut de un chipset potent si anume Snapdragon 652 cele doua procesoare quad-core ruland la o frecventa de 1.8 GHZ, respectiv 1.2 GHZ. Procesorul grafic Adreno 510 rendeaza cu succes aplicatii pretentioase, permitand vizionarea de video-uri full HD. Aceasta configuratie este sustinuta de 4 GB de RAM, rezultand o functionare smooth, lag-ul fiind inexistent. Memoria interna are o capacitate ed 32 GB si poate fi extinsa pana la 128 GB cu ajutorul unui car micro SD.

? Cauta husa si accesorii Samsung Galaxy A9 PRO pe catmobile.ro »

Camera principala a acestui telefon are un senzor de 16 megapixeli si are incluse autofocus, blit LED si zoom digital, aplicatia acesteia avand de asemenea feature-uri ca: High Dynamic Range mode, ISO control, Continuos Shooting si Exposure compensation. In modul video aceasta poate inregistra cu o rezolutie de 1920×1080 pixeli la 30 de cadre pe secunda. Camera de selfie este de 8 megapixeli.

Bateria lui Galaxy A9 Pro este de tip Litiu-Polimer cu o capacitate de 4000 mAh. La capitolul conectivitate avem GPS, 4G, Wi-Fi, bluetooth si un port micro USB. Samsung Galaxy A9 PRO este un telefon potent, configuratia si marimea sa incadrandu-l la mid spre high-end. Calitatea finisajelor este perfecta, un minus fiind dat de spatele acoperit cu sticla, ce pastreaza urmele de degete, insa acest impediment poate fi rezolvat usor prin aplicarea unei huse de protectie. Doua minusuri mari il trag in jos pe A9 Pro, si anume lipsa unui al doilea slot SIM si bateria nedetasabila.

Samsung Galaxy A9 Pro (2016) » Android smartphone » Aparitie 2016 » Features 3G, 6.0″ Super AMOLED capacitive touchscreen, 16 MP camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth.

Samsung Galaxy A9 Pro (2016) » Android smartphone » Aparitie 2016 » Features 3G, 6.0″ Super AMOLED capacitive touchscreen, 16 MP camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth.

Summary
Samsung Galaxy A9 PRO
Article Name
Samsung Galaxy A9 PRO
Description
Samsung Galaxy A9 Pro (2016) » Android smartphone » Features 3G, 6.0″ Super AMOLED, 16 MP camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth.
Author
Publisher Name
catmobile.ro
Publisher Logo