Stiri

Samsung Galaxy A7 2018 primele detalii oficiale conform GFXBench

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Cu toate ca pare prematur, Samsung se pregateste deja pentru anul viitor, iar unul dintre primele terminale care face cunostinta cu baza de date GFXBench este Samsung Galaxy A7 2018.

Samsung Galaxy A7 2018 detalii oficiale via GFXBench

In 2017, Samsung a lansat pe piata in luna ianuarie, modelul Samsung Galaxy A7 2017, un device cu ecran de 5.7 inch in diagonala si rezolutie Full HD, procesor Exynos 7880 octa de 1.9 Ghz, camere foto cu senzori de 16 megapixeli si baterie de 3600 miliamperi. Pentru mai multe informatii despre acest model puteti consulta sectiunea noastra de review-uri. Revenind insa la actualitate, se pare ca gigantul sud-coreean, intentioneaza ca in aceeasi perioada a anului viitor sa aduca pe piata noul Samsung Galaxy A7 2018.

In baza de date a testului de referinta GFXBench au aparut deja primele detalii legate de acest prototip de smartphone. Desigur, numele telefonului este inca unul de cod (SM-A730x), dar in conditiile in care modelul din acest an a purtat denumirea de cod SM-A720x, aproape sigur terminalul zarit in aceasta perioada pe GFXBench este viitorul Samsung Galaxy A7 2018.

Samsung Galaxy A7 2018

Este foarte ciudata intr-adevar diagonala pe care a fost testat acest dispozitiv, una care fara indoiala nu poate fi una apropiata de un smartphone. Pe de alta parte insa, terminalul ne dezvaluie ca detine camera frontala pe partea din fata si o camera principala pe camera din spate, o informatie care ne face sa credem ca in discutie se afla totusi acest tip de smartphone. Cel mai probabil este orba despre o eroare pe care va rugam sa o ignorati pentru moment.

In ceea ce priveste specificatiile Samsung Galaxy A7 2018, baza de date a testului de referinta ne ofera detalii despre procesorul telefonului, sistemul de operare al acestuia si capacitatea memoriei sale. Vom avea (daca aceste informatii oficiale se vor confirma in timp), un Samsung Galaxy A7 2018 cu memorie de 4GB RAM si cu 32 GB dedicati spatiului de stocare intern, pe un handset care va rula din fabrica Android 7.1.1 Nougat, cel mai probabil customizat cu interfata TouchWiz intr-o noua versiune. Noul Galaxy A7 de anul viitor va rula asadar din prima zi de functionare Nougat, in conditiile in care nu cu mult timp in urma aflam ca si Samsung Galaxy A7 2017 va primi in curand update la Nougat

Procesorul Samsung Galaxy A7 2018 este unul puternic, probabil chiar putin mai puternic decat ne asteptam. GFXBench ne confirma ca Samsung va miza pe un octa-core, care va fi tactat la frecventa de 2.1 Ghz. Dotarile foto par sa fie de 15 megapixeli atat pe partea din fata cat si pe partea din spate a telefonului, cu mentiunea ca ambele camere vor putea filma la rezolutii excelente. Fara indoiala insa ca aceste informatii au caracter preliminar, cel putin in acest moment, astfel ca vom reveni pe viitor cu detalii legate de modelul Samsung Galaxy A7 2018.

Summary
Samsung Galaxy A7 2018 primele detalii oficiale conform GFXBench
Article Name
Samsung Galaxy A7 2018 primele detalii oficiale conform GFXBench
Description
Samsung ar putea lansa in prima luna a anului viitor, noul model de telefon Samsung Galaxy A7 2018, varful seriei Galaxy A