Stiri

Samsung Galaxy A7 2017 a primit oficial actualizare la Android 7.0 Nougat

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Samsung Galaxy A7 2017Samsung a lansat cea mai recenta actualizare de Android 7.0 Nougat pentru smartphone-ul sau Samsung Galaxy A7 2017. Actualizarea include si optiunea Dual Messenger, optiune care permite utilizatorilor sa seteze doua conturi diferite ale unei retele de socializare.

Ce presupune actualizarea Android 7.0 Nougat pentru Samsung Galaxy A7 2017

Intr-un articol anterior anuntam ca puternicul grup sud-coreean pregateste aceasta actualizare Nougat pentru Samsung Galaxy A7 2017. Iata ca la scurt timp distanta, gigantul asiatic a transformat informatia intr-o certitudine, asigurandu-ne ca optiunea de update la Nougat este acum disponibila pentru acest model de telefon.

Samsung Electronics a lansat Samsung Galaxy A7 2017 in India la inceputul anului, dar terminalul beneficia din fabrica de Android 6.0.1 Marshmallow. Pentru foarte multa lume acest detaliu reprezenta un minus pentru un handset, altfel excelent. Noua actualizare catre Nougat vine cu versiunea noua A720FXXU2BQGB si facem mentiunea ca telefonul a fost deja reperat cu Android Nougat pe site-ul de benchmarking GFXBench.

Cel mai nou update pentru Samsung Galaxy A7 2017 este deja disponibil in zona Thailanda, iar el aduce si noua optiune Samsung Experience 8.1. Totodata, asa cum mentionam si mai sus, update-ul include functia Dual Messenger prin care utilizatorul poate seta doua conturi diferite ale unei retele de socializare pe Messenger.

Nougat aduce o serie de experiente noi pe Samsung Galaxy A7 2017 printre care:

  • Multitasking pe ecrane separate
  • tastatura Google imbunatatita
  • notificari imbunatatite
  • o fereastra pentru cele mai recente aplicatii utilizate
  • setari mult mai rapide si personalizabile
  • atinge dubla pe butonul Recent pentru a comuta intre cele doua aplicatii utilizate cel mai recent
  • functia Doze on the Go, care se va activa daca telefonul nu mai are suficienta baterie; de remarcat ca functia se activeaza chiar daca ai device-ul in buzunar

Cum facem update la Nougat pe Samsung Galaxy A7 2017

Noul update are 1394.40 MB si daca esti interesat sa faci aceasta trecere o poti face chiar si manual. Mergi pentru inceput in optiunea Settings, apoi alege About Phone si ulterior bifeaza Software Update. Retine insa ca pentru a efectua acest update este nevoie ca telefonul tau sa fie incarcat macar pana la 50%, dar si sa te conectezi la o retea Wi-Fi sigura.

In ceea ce priveste specificatiile poti consulta pe site-ul nostru acest review Samsung Galaxy A7 2017. Ceea ce probabil stii deja este ca handset-ul vine cu ecran Full HD de 5.7 inch Super AMOLED, procesor propietar Exynos 7880, 3GB memorie RAM, 32Gb spatiu de stocare intern si slot pentru carduri microSD.

Summary
Samsung Galaxy A7 2017 a primit oficial actualizare la Android 7.0 Nougat
Article Name
Samsung Galaxy A7 2017 a primit oficial actualizare la Android 7.0 Nougat
Description
Compania Samsung a anuntat ca modelul Samsung Galaxy A7 2017 a primit oficial actualizarea catre Android 7.0 Nougat