Stiri

Samsung Electronics ar fi livrat deja peste 20 de milioane de unitati din seria Galaxy S8

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

2017 pare sa fie un an foarte bun pentru Samsung Electronics in ceea ce priveste veniturile. Conform celui mai nou raport realizat de compania de cercetare, Strategy Analytics, gigantul sud-coreean a reusit deja sa expedieze peste 20 de milioane de unitati din gama Samsung Galaxy S8.

Samsung Electronics – cifre record cu flagship-ul Galaxy S8

Raportul arata ca puternicul concern sud-coreean a livrat 19.8 milioane de unitati de Samsung Galaxy S8 si S8 Plus pana la finalul lunii iunie! Aceasta ar insemna o realizare uriasa pentru Samsung Electronics, mai ales daca luam in calcul faptul ca flagship-ul a fost lansat oficial pe 21 aprilie, deci cu aproape doua luni inainte. Borna de 20 de milioane de unitati ar fi fost deja depasita de companie la inceputul lunii trecute, anunta aceeasi sursa.

Samsung Electronics Galaxy S8

Strategy Analytics sustine ca in fiecare zi, producatorul sud-coreean cu cel mai mare renume de pe piata, a livrat in jur de 278 de mii de unitati de Samsung Galaxy S8 si S8 Plus.

Un raport anterior al aceleiasi companii de cercetare sublinia faptul ca duo-ul Samsung Galaxy S8 si S8 Plus este principalul motiv al crestere pretului mediu de vanzare al smartphone-urilor companiei. In 2016 acesta a fost de 227 de dolari, in timp ce in prezent ar fi 235 de dolari. Mai mult decat atat, lucrurile bune pentru Samsung Electronics abia incep, pentru ca in curand, compania va lansa si mult asteptatul Samsung Galaxy Note 8.

De altfel compania a trimis deja invitatiile pentru evenimentul care presupune lansarea noului phablet in data de 23 august. Chiar daca Samsung Galaxy Note 7 a fost o adevarata tragedie pentru compania sud-coreeana, noul Samsung Galaxy Note 8 este de asteptat sa creeze senzatie in industria telefoanelor mobile inteligente.

Summary
Samsung Electronics ar fi livrat deja peste 20 de milioane de unitati din seria Galaxy S8
Article Name
Samsung Electronics ar fi livrat deja peste 20 de milioane de unitati din seria Galaxy S8
Description
Cel mai mare nume de pe piata de telefonie mobila din Asia, Samsung Electronics, inregistreaza cifre record cu gama Galaxy S8