Stiri

Samsung vrea sa produca o casca VR cu display-uri incredibile

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Dupa ce astazi am aflat ca gigantul din Coreea de Sud a lansat in aceasta tare, telefonul cu clapeta, Samsung Galaxy Folder 2, tot dinspre Samsung vin si alte informatii interesante legate de aceasta data de realitatea virtuala.

Detalii despre casca VR pe care o pregateste Samsung

Samsung VRCei de la SamMobile ne anunta care sunt intentiile companiei sud-coreene in ceea ce priveste acest sector destinat realitatii virtuale. Samsung vizeaza in perioada imediat urmatoare constructia unei casti de realitate virtuala care sa nu fie folosita de catre clienti drept accesoriu pentru anumite telefoane, ci sa poata functiona independent.

Chiar daca misiunea companiei nu este deloc una facila, surse din industrie sustin ca „aceasta casca va fi lansata chiar mai devreme decat ne asteptam, intrucat compania lucreaza la o noua generatie de acest tip cu rezolutii impresionante”.

Aceasta informatie este confirmata si de leaker-ul Ming Ch@ care sustine ca noua generatie de display-uri pe care o va folosi Samsung Electronics va avea o densitate a pixelilor uluitoare. Mai exact, gigantul sud coreean vizeaza constructia unor display-uri cu o densitate a pixelilor de 2000 pixeli per inch, ceea ce suna cu adevarat impresionant.

Cel mai recent model de telefon de top al companiei Samsung, Galaxy S8 asigura o densitate a pixelilor de 570 pixeli per inch si este considerat a fi un terminal cu display fantastic. Tocmai de aceea, informatia furnizata de Ming Ch@ vine ca o adevarata bomba, iar o astfel de densitate a pixelilor vorbeste de la sine despre proiectul gandit la Seul.

Planul companiei pare unul foarte interesant, bazandu-se pe faptul ca din ce in ce mai multi utilizatori reclama ca folosirea actualelor casti de realitate virtuala le face rau, provocand ameteala si diverse alte senzatii neplacute. Conform lui Ming Ch@ aceste senzatii ar putea disparea daca Samsung creaza o astfel de casca cu o densitate a pixelilor mai mare de 1500 pixeli per inch.

Actualele modele de Gear VR sunt echipate cu ecrane ale telefoanelor importante, ceea ce inseamna ca producatoru sud-coreean va trebui sa caute o solutie diferita pentru a-si definitiva proiectul. De aici si ideea constructiei acestor casti independente pentru realitate virtuala, casti care sa functioneze, asa cum explicam, intr-o maniera independenta.

»Vezi aici un top 5 VR Headsts – Virtual Reality Headsets

»Verifica de asemenea oferta noastra de ochelari VR accesand link-ul recomandat

Summary
Samsung vrea sa produca o casca VR cu display-uri incredibile
Article Name
Samsung vrea sa produca o casca VR cu display-uri incredibile
Description
Compania sud-coreeana Samsung intentioneaza sa creeze casti VR independente cu display-uri incredibile ca rezolutie si densitate ppi