Stiri

S-a lansat oficial primul fidget phone din lume » cat costa, cum arata si ce specificatii aduce

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Celebrele Fidget Spinners au facut senzatie in acest an atat in Romania, cat si la nivel global. New York Post nota in urma cu cateva luni ca una dintre marile placeri ale americanilor este vorbitul la telefon si relaxarea in acelasi timp cu ajutorul unui astfel de gadget. Ba chiar, aceeasi sursa, nota cateva cazuri concrete ale unor utilizatori care marturiseau ca astfel au scapat de nesanatosul obicei care este fumatul. Chiar daca „isteria” cauzata de aceste jucarii pare sa fii disparut, piata asiatica a ramas deschisa la acest topic si cauta sa duca si mai departe „jucaria anului 2017”. Atat de departe, incat au transformat-o intr-un telefon!

Primul fidget phone a fost lansat oficial: cat costa si ce poate face

Cei de la Chilli Mobiles au lansat de curand pe piata primul fidget phone din lume! Da, nu este o gluma: acum iti poti folosi telefonul pe post de fidget spinner. Desigur, daca accepti propunerea celor de la Chilli, o propunere interesanta care nu este deloc una scumpa!

Noul fidget phone al companiei Chilli este primul astfel de gadget de pe piata si costa numai 14 dolari. Adica in jur de 50 de lei! Pachetul include un certificat de garantie si un cablu microUSB.

In timp ce probabil toata lumea stie cum functioneaza un fidget spinner, haideti sa vedem cum functioneaza de fapt un fidget phone. Noul gadget al companiei Chilli functioneaza atat ca un telefon mobil standalone, cat si ca un bluetooth dialer. Adica, il poti asocia cu telefonul tau de baza si poti apela sau receptiona apeluri sau mesaje prin noul fidget phone de la Chilli. Asadar, acest telefon, nu este chiar un telefon, dar … este vandut ca atare. Interesant este ca gadgetul detine doua sloturi micro SIM sub bateria atasabila, dar si faptul ca acest fidget phone detine o aplicatie de mesagerie „capabila” sa functioneze in conditii normale. Evident, daca nu ti-e greu sa te intorci la vechiul stil de a apasa niste butoane pentru a compune un mesaj.

Fidget Phone (3)

Chilli Fidget Phone are un display de 1.44 inch QVGA cu rezolutie 128 x 128 pixeli. Avem 32 MB RAM la dispozitie si doar 32 MB pentru capacitatea de stocare pentru „retinerea” de mesaje si contacte telefonice. Tastatura este alfanumerica, iar la mijloc descoperim un D-pad pe post de scroll. Acest fidget phone are insa si baterie, asa cum anuntam ceva mai sus. Si nu orice baterie, ci una cu o capacitate de 800 miliamperi!

Constructia este una simpla, chiar simpatica. Materialul folosit este policarbonat, unul usor pentru cei care doresc sa transforme gadgetul in Spinner. Nu exista slot pentru carduri microSD, asa cum avem pe mai toate telefoanele din ziua de astazi.

De asemenea, nu avem la dispozitie un music player sau o mufa pentru casti de 3.5 milimetri. Daca esti dispus sa faci cateva compromisuri (mari, chiar) atunci acest gadget poate fi util intr-un anumit context si nu iti va ocupa mult spatiu vreodata. Poate doar mult timp, pentru ca cei de la PhoneRadar care deja l-au testat, il considera cauzator de dependenta.

Fidget Phone

Compania care a produs acest interesant gadget este originara din Hong Kong. Chilli International Holding Ltd a anuntat ca produsul va fi disponibil momentan pe site-uri precum Amazon India si Flipkart. Legat de prezentarea produsului, Michael Feng, Directorul de vanzari de la Chilli International a declarat: „Am observat inca de la primele speculatii ca oamenii s-au aratat foarte interesati de un astfel de gadget. Ne dorim sa aducem industriei cat mai multe astfel de gadget-uri si credem ca ele pot avea un impact pozitiv asupra oamenilor”. Nu stim inca daca sau cat succes va avea acest „telefon” care se transforma in spinner, dar cu siguranta ideea pare una interesanta.

Summary
product image
Author Rating
1star1stargraygraygray
Aggregate Rating
4.5 based on 3 votes
Brand Name
Chilli International
Product Name
Chilli Fidget Phone
Price
$ 14