Reviews

Allview P6 Life review, pret, specificatii tehnice

Home  »  Reviews

catmobile

acum 8 ani

Allview P6 Life este un smartphone mid-range lansat in luna mai a anului 2014 de catre firma brasoveana Allview. Este un telefon dual-sim, cu un profil elegant, al carui pret in magazine este unul destul de accesibil, fara sa depaseaca 500 de lei “la liber”.

Allview p6 life dual sim

Finisajele smartphone-ului AllView P6 Life sunt de calitate, culoarea predominanta fiind negrul, ceea ce ii confera un plus de eleganta. Rama laterala este metalica, mai deschisa la culoare decat restul carcasei, dand telefonului un plus de rigiditate.

 

Allview P6 Life Review Complet

 

Allview P6 Life vine dotat cu un ecran de 5 inci IPS HD cu rezolutie de 1280×720, avand 16 milioane de culori. Culorile pe care acest display le afiseaza sunt echilibrate, nefiind saturate excesiv, pastrand un aspect natural al imaginilor, ecranul oferind totodata si un unghi larg de vizualizare.

 

Allview P6 Life specificatii tehnice

Creierul” telefonului AllView P6 Life este un procesor Cortex A7 de 1300 MHZ quad-core, care il ajuta sa ruleze jocuri cum ar fi Need For Speed: Most Wanted, Real Boxing, sau Riptide GP2, fara dificultati. Ca GPU, P6 Life beneficiaza de un Mali-400. Memoria RAM a acestuia este de 1 GB, cu un spatiu de stocare intern de 8GB. Posibilitatea de extindere a memoriei flash se realizeaza printr-un slot de card MicroSD, ce suporta pana la 32 GB. Bateria de 1750 mAh litiu ion ii ofera un stand-by de pana la 175 de ore si convorbiri de pana la 6 ore(2G), sau 5 ore(3g).

allview p6 life selfie

Smartphone-ul brasovean Allview este dotat cu o camera principala de 8 MP, cu autofocus ce permite filmare full HD 1080p la o rata de 30fps, si o camera secundara, frontala de 2MP, ceea ce din punctul meu de vedere este un mare minus pentru cei pasionati de selfie-uri. In partea dreapta-sus a carcasei, pe lateral, veti gasi jack-ul de 3,5 mm iar in partea opusa un conector micro USB 2.0.

Speaker-ul telefonului este pozitionat pe spatele carcasei. Telefonul accepta doua SIM-uri de dimensiuni normale, ambele disponibile in sistem stand-by, ceea ce inseamna ca ambele sunt active, dar cand primiti un apel pe una, cealalta devine indisponibila.

Sistemul de operare al telefonului este Android 4.4.2. KitKat. In telefon, la achizitionare veti avea preinstalat Bitdefender Mobile Security, Office Suite si Sygic, dar si cateva teme.

La capitolul conectivitate, P6 Life dispune de 2G, 3G HSDPA 900/2100 cu viteza de 21.1/5.76 Mb/s, GPRS clasa 12 si EDGE clasa 10. De asemenea, acesta este compatibil cu Mircast, o tehnologie ce permite transferul de imagini si sunete de pe telefon pe orice TV cu port HDMI, prin adaptorul wireless Smart2View. Telefonul este livrat cu folia de protectie ecran montata din fabrica.

In concluzie, pentru pretul sau, Allview P6 Life este un telefon cu performante bune, realizat cu atentie in ceea ce priveste design-ul si finisajele. Este telefonul perfect pentru folosirea retelelor de socializare, cat si pentru vizionarea de filme sau citit, gratie ecranului sau de 5 inci, dar pentru pasionatii de selfie nu este chiar alegerea cea mai buna.

Tu ce parere ai despre acest telefon?

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Allview
Product Name
Allview P6 Life