Reviews

Lenovo Vibe X3 Dual SIM – Review, Pret si Specificatii Tehnice

Home  »  Reviews

catmobile

acum 8 ani

Review Lenovo Vibe X3

Seria Vibe a producatorului Lenovo este cunoscuta pentru acoperirea unui numar de segmente din domeniul tehnologiilor smartphone-urilor. De la telefoane cu autonomie mare(p1m) pana la camera de selfie duala(s1), Lenovo a lansat anul trecut in noiembrie flagshipul sau, Lenovo Vibe x3.

lenovo vibe x3 pret
Desing-ul carcasei aduce oarecum cu Motorola Moto X, prin sasiul de metal si spatele curbat, ceea ce aduce un plus la comoditatea utilizarii. La acest model, numele Lenovo nu apare pe partea frontala a aparatului, ca la majoritatea telefoanelor. Sticla Corning Gorilla Glass acopera aproape toata partea din fata, ceea ce se reflecta in marginile subtiri ale ecranului, dar si iluzia de ecran mare atunci cand acesta este stins, dar cu toate ca ecranul este unul securizat, iti recomandam sa-ti protejezi si restul telefonului cu o husa de Lenovo Vibe X3. Datorita bateriei incorporate, nu exista capac spate detasabil, ceea ce confera o senzatie de soliditate aparte. Un plus al designului il constituie amplasarea senzorului de amprenta pe spatele aparatului, acesta putand fi foarte usor accesat cu degetul aratator al mainii care tine telefonul.

Lenovo Vibe X3 Review Video

 

Ecranul cu care Vibe X3 este dotat are diagonala de 5,5 inci, cu o rezolutie de 1080×1920 si este de tip IPS LCD AMOLED, ceea ce permite vizualizarea din unghiuri destul de stranse. Multumita densitatii mari a pixelilor(401PPi), textul apare clar. Luminozitatea este puternica, folosirea in lumina soarelui fiind imbunatatita, iar culorile sunt stridente, fara insa a parea artificiale. Lenovo Vibe X3 vine la pachet cu doua difuzoare puternice, dar si cu softul necesar pantru a nu diminua din claritatea suneltului.

Lenovo Vibe X3 Pret

Acesta beneficiaza de trei amplificatoare pentru a oferi o experienta unica atunci cand sunt folosite castile. Dolby Atmos este enhancerul audio principal, iar cele trei microfoane sunt controloate de un procesor de sunet Wolfson 8281, pentru a gestiona eficient zgomotele de fundal si interferentele din timpul apelurilor sau inregistrarilor.

Camera principala este de de 21 megapixeli cu o apertura f/2.0, beneficiind de un senzor Sony IMX230 – care se regaseste pe Motorola MotoXplay – si un blit dublu. Aplicatia camerei ofera o multitudine de moduri de pozat sau filmat, functia de filmat slow motion fiind o caracteristica aparte. Camera frontala este de 8 megapixeli.

lenovo vibe x3

Lenovo Vibe X3 cu Procesor Hexa-Core

Lenovo a dotat modelul Vibe x3 cu o baterie de 3500 mAh nedemontabila, care permite o utilizare medie de 8-9 ore in activitati uzuale, cum a fi streaming, e-mail, apeluri sau poze. Chipsetul contine un procesor hexa-core, adica un quad-core Cortex a-53 de 1.2 GHZ si un dual-core Cortex a-57 de 1.8 GHZ. GPU-ul este Adreno 418. Aceasta configuratie impreuna cu 3 GB de RAM permit rularea fara lag a unor aplicatii destul de pretentioase. Conectivitatea la retele se poate face dual sim, acest model suportand doua sim-uri nano, dintre care unul poate fi folosit ca slot micro SD ce suporta 128 GB.

In concluzie, pentru un pret de 2099 RON la quickmobile, se poate achizitiona un smartphone ce exceleaza la capitolul sunet, camera si care gratie bateriei sale face fata cu brio unei zile solicitante.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Lenovo
Product Name
Lenovo Vibe X3
Price
RON 2.099
Product Availability
Available in Stock