Reviews

Review HTC Desire 10 Pro si HTC Desire 10 Lifestyle: pret si specificatii

Home  »  Reviews

catmobile

acum 8 ani

HTC Corporation a anuntat in aceasta saptamana lansarea oficiala a smartphone-urilor de tip mid-range Desire 10 Pro si Desire 10 Lifestyle. Taiwanezii se declara extrem de optimisti in privinta celor doua telefoane pe care le numesc „cel mai important salt facut de companie de la lansarea Desire„. Urmand pasii clasicului HTC 10, cele doua device-uri vor imbratisa un design din plastic mat la care se vor adauga specificatii mid-range si diverse functii speciale diferite. Spre exemplu, in cazul HTC Desire 10 Pro vom avea parte de functia de cititor de amprenta, in timp ce in cazul HTC Desire 10 Lifestyle vom putea descoperi un impresionant sunet Hi-Fi.

Una dintre vocile cele mai important din HTC, Cher Wang a precizat: „Am ascultat dorintele oamenilor si am considerat ca e bine sa ne adaptam cerintelor si solicitarilor lor. Desire Pro 10 si Desire 10 Lifestyle vor reprezenta doua surprize importante pe aceasta piata in 2016 si credem noi ca vor fi cu adevarat surprize placute. Totul este calculat pana la cel mai mic detaliu, iar calitatea produsului nu poate fi sub nicio forma pusa la indoiala. Asteptarile dumneavoastra reprezinta sansa noastra catre progres si catre performanta absoluta. Noi, la HTC ne-am propus mereu sa urmam acest drum si nu ne vom abate de la el niciodata, atat timp cat dumneavoastra sunteti multumiti„. Afirmatiile lui Wang se justifica in mare masura daca eventualul cumparator se raporteaza la un detaliu aflat la mare cautare in 2016: raportul calitate pret al unui produs. Intr-adevar, HTC Desire 10 Pro este un smartphone care utilizeaza specificatii excelente si nu costa excesiv.

Cher Wang: co-fondatoarea și reprezentanta lanțului de companii a corporației HTC și VIA Technologies

Cher Wang: co-fondatoarea și reprezentanta lanțului de companii a corporației HTC și VIA Technologies

Specificatii HTC Desire 10 PRO si HTC Desire 10 Lifestyle

HTC Desire 10 PRO

Avand o diagonala de 5.5 inch, HTC Desire 10 PRO ofera o experienta spectaculoasa la capitolul display, atingand rezolutii FULL HD indiferent de puterea luminii din exterior. Mai mult, display-ul sau IPS este protejat de Gorilla Glass, un detaliu semnificativ pentru calitatea sa. Smartphone-ul are un ecran generos, dar nu cantareste decat 165 de grame si masoara ca dimensiuni 156.5 x 76 x 7.86mm. La capitolul procesor, HTC Desire 10 PRO mizeaza pe MediaTEK Helio P10 si pe 3 sau chiar 4 GB de RAM in functie de varianta. Cei 64 GB spatiu de stocare pot fi extinsi prin micro SD, iar calitatile sale nu se opresc la acest nivel. Utilizatorii HTC sunt obisnuiti cu o performanta redutabila la capitolul camera foto, iar HTC Desire 10 PRO nu dezamageste! Camera foto principala are 20 de megapixel in timp ce camera foto pentru selfie-uri atinge 13 megapixeli (f/2.2 selfie panorama). Intre functiile sale deosebite, smartphone-ul propune experienta spectaculoasa a HTC Boom Sound cu care volumum smartphone-ului poate atinge 95 dB. In plus, acumulatorul atinge 3000 mAh, un alt capitol plus la care HTC a umblat serios.

HTC Desire 10 Lifestyle

Partenerul sau de gama, HTC Desire 10 Lifestyle este ceva mai usor (cantareste 155 de grame) si masoara 156.9 x 76.9 x 7.7mm. Nu te lasa impresionat de designul sau exrem de placut, pentru ca HTC Desire 10 Lifestyle este inferior puternicului HTC Desire 10 PRO. Desi pastreaza diagonala ecranului (5.5 inch), HTC Desire 10 Lifestyle ruleaza pe un display LCD Gorilla Glass varianta HD (maxim 720p). Snapdragon 400 de la Qualcomm este procesorul acestui smartphone. Stim, nu suna la fel de bine precum procesorul formidabil de la HTC Desire 10 PRO. Doar 32 GB de stocare date (cu posibilitate de marire prin micro SD intr-adevar) si un acumulator de doar 2700 mAh (are suport de incarcare rapida). In ceea ce priveste camera foto, afla ca cea principala atinge intr-adevar 13 megapixel, iar cea frontala doar 5 megapixel. Din nou capitole la care HTC Desire 10 Lifestyle este subordonat impresionantului HTC Desire 10 Pro. Ambele telefoane ruleaza pe Android 6.0, iar ca plus la HTC Desire 10 Lifestyle remarcam HTC Boom Sound Hi-Fi Edition, un argument solid pentru acest smartphone propus de compania taiwaneza. Companie care pentru moment nu a anunta un pret oficial pentru cele doua smartphone mid-range, dar este de asteptat ca HTC Desire 10 Pro sa coste in jurul a 300 de euro.

Comparatie specificatii Desire 10 Pro si Desire 10 Lifestyle

Desire 10 Pro Desire 10 Lifestyle
Procesor MediaTek Helio P10 Snapdragon 400 de la Qualcomm
Camera foto principala 20 MP f/2.2, laser autofocus 13 MP, f/2.2
Camera foto frontala 13 MP, f/2.2, selfie panorama 5 MP, f.2.8
Memorie RAM 4 GB sau 3 GB 2 GB sau 3 GB
Spatiu stocare 32 GB sau 64 GB 16 GB sau 32 GB
Acumulator 3000 mAh 2700 mAh
Display 5.5\” IPS Gorilla Glass, Full HD (1080p) 5.5\” Super LCD Gorilla Glass, HD (720p)

Review HTC Desire 10 Pro si HTC Desire 10 Lifestyle: pret si specificatii

Summary
Review HTC Desire 10 Pro si HTC Desire 10 Lifestyle: pret si specificatii
Article Name
Review HTC Desire 10 Pro si HTC Desire 10 Lifestyle: pret si specificatii
Description
HTC Corporation a anuntat in aceasta saptamana lansarea oficiala a smartphone-urilor de tip mid-range Desire 10 Pro si Desire 10 Lifestyle.
Author
Publisher Name
catmobile.ro
Publisher Logo