Reviews

Allview X3 Soul review, pret si specificatii complete

Home  »  Reviews

catmobile

acum 8 ani

Allview X3 SoulELEGANTA LA SUPERLATIV

Participarea Allview la Mobile World Congress a devenit o obisnuinta pentru producatorul din Brasov, iar la editia de anul acesta, printre modelele prezentate, Allview X3 Soul a ocupat un loc bine meritat.

Allview X3 Soul review

Daca vine vorba de facut poze in conditii de lumina slaba, majoritatea posesorilor de telefoane evita luarea de cadre, din cauza calitatii uneori dezamagitoare a pozelor. Pentru a contracara aceasta problema, allview a implementat in softul camerelor o structura RWB pentru pixeli( red, white, blue), comparativ cu clasicul RGB( red, green, blue). Rezultatul acestui tweak este o eliminare de aproape 80% a noise-ului din imagini. Combinata cu un senzor de 13 MP Samsung si o apertura de f/2.0 a camerei principale, RWB reuseste sa scoata imagini clare acolo unde alte tehnologii se cam impotmolesc. Camera frontala este dotata cu un senzor de 5 MP cu autofocus.

Carcasa lui Allview X3 Soul este realizata in proportie de 80% din metal, ceea ce ii confera o rezistenta buna, dar contribuie si la aspectul de design premium. Grosimea de numai 6.9 milimetri si constructia unibody cu margini rotunjite si dimensiunile generoase ale carcasei permit o utilizare comoda, care nu oboseste mainile la folosirea prelungita. Greutatea telefonului este de 147 de grame, iar culorile disponibile sunt Gold si Black. Display-ul AMOLED de 5,5 inci cu 16 milioane de culori isi face onorabil treaba, afisand imagini clare si culori vii in HD, fiind in acelasi timp protejat de un strat de sticla Gorilla Glass 3, pentru a-l feri de zgarieturi si socuri. Desigur, in conditii normale de utilizare.

Ce pret are Allview x3 Soul?

Pentru un pret de producator de 859 lei la emag, utilizatorii se vor alege cu un smartphone elegant, ce poate face fata cu bine utilizarii de tip mediu, cum ar fi poze, navigare si ascultat muzica.

Allview X3 Soul pareri

Un minus pentru Allview X3 Soul este frecventa procesorului. Desi beneficiaza de arhitectura octa-core, cei 1,3 GHZ de care este capabil isi cam spun cuvantul. Totusi, producatorul a incercat oarecum sa compenseze acest dezavantaj prin introducerea unei memorii RAM de 3GB. GPU-ul Mali T-720 ajuta si el la optimizarea performantelor. Un aspect interesant este capabilitatea slotului de sim de a suporta si card micro SD. Asta inseamna ca telefonul poate fi folosit ca si dual sim, iar cand este nevoie de spatiu extra de stocare se poate scoate un sim iar in locul acestuia sa se introduca un card de pana la 128 GB.

Bateria integrata are o capacitate de 3150 mAh, ceea ce permite un timp de convorbire de aproape 15 ore in 3G si un stand-by de pana la 210 ore. Fast charging face parte din suita de dotari, iar modul inteligent de economisire a energiei permite o utilizare relativ indelungata. Conectivitatea suporta doar 3G, cablul de date este tip USB C reversibil, iar bluetooth-ul este de generatia 4.

Etichete:

Allview X3 Soul
Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Allview
Product Name
Allview X3 Soul