Reviews

Allview P6 Pro review, pret, specificatii tehnice

Home  »  Reviews

catmobile

acum 8 ani

Review Allview P6 PRO – distractie de durata!

Desi lansat oficial anul trecut in noiembrie, nu-l putem trece cu vederea pe Allview P6 PRO, un smartphone slim cu un design centrat pe simplitate si utilitate, la un pret accesibil.
Carcasa este construita din materiale calitative, placute la atingere, cu margini rotunjite si avand o grosime de 8,1 milimetri, face fata cu brio chiar si celor mai exigenti utilizatori. Designul este compact, camera situata la nivelul carcasei din spate contribuind semnificativ la acest aspect. Imitatia de sticla a materialului confera un aer premium, dar si o experienta placuta la utilizare.

allview p6 pro pareri

Allview P6 PRO stie sa se faca auzit atunci cand trebuie. Difuzorul de tip dual voice coil, cu doua bobine ce lucreaza in tandem si dimensiunea mare a acestuia permit redarea de sunete clare si puternice. Incinta acustica cu radiator pasiv este un alt punct forte introdus in design, permitand redarea cu inalta fidelitate a melodiilor. Amplificarea digitala de tip NXP este optimizata pentru tipul de difuzor folosit, deci distorsiuni ale sunetului sunt minimizate pe cat posibil. De asemenea, oricat de ascuns ar fi in geanta sau sub cateva straturi de haine in sezonul rece, acest telefon se face auzit, uneori chiar si in medii zgomotoase cum ar fi transportul in comun. Si ca tot vorbim de genti pline de chestii care abea asteapta sa-ti zgarie telefonul si de medii periculoase pentru telefonul tau, iti oferim oportunitatea de ati proteja si schimba lookul telefonului tau cu o husa Allview P6 Pro de la Catmobile.

La capitolul camere Allview P6 PRO  sta destul de bine, camera principala avand un senzor de 8 MP cu autofocus si LED flash, ea fiind capabila de HDR si avand o diafragma f/2.0, ceea ce o aduce in primele randuri cand vine vorba de luat cadre in conditii de luminozitate scazuta. Camera de selfie este dotata cu un senzor de 5 MP.

Autonomia acestui telefon este unul din punctele forte. Fiind dotat cu un acumulator Sony de 3140 mAh P6 PRO se lauda cu un timp de convorbire de aproape 13 ore si 40 de minute in 3G si un timp de stand-by de 392 de ore. Fast charging este un atu, acesta reusind sa incarce complet bateria in mai putin de doua ore.

telefon mobil allview p6 pro

Partea de chipset este un pic sub asteptari, procesorul quad core de doar 1 GHZ si memoria de 1 GB ram incadrandu-l pe P6 PRO undeva in zona entry level. Totusi acesta vine cu o memorie interna de 8 GB si posibilitatea de extindere prin intermediul slotului microSD cu alti 128 GB. Afisarea se realizeaza prin intermediul unui display IPS generos, de 5 inci LCD cu 16 milioane de culori ce beneficiaza de o rezolutie de 128×720 pixeli. Functia smart awake face ca ecranul sa se deblocheze la o atingere dubla, iar desenarea initialei unei aplicatii are ca rezultat lansarea aplicatiei respective.

Allview P6 pro pareri
Ce se remarca la P6 PRO de la Allview este compatibilitatea cu banda 38 TDD, banda folosita cu precadere de Digi, ceea ce probabil inseamna ca la integrarea acestui aspect s-a vrut orientarea catre o anumita nisa de consumatori. Pretul pe site-ul producatorului este de 749 de lei, ceea ce este mai mult decat rezonabil pentru aceste performante.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Review Allview P6 Pro
Author Rating
51star1star1star1star1star