Stiri

RED Hydrogen One » telefonul care duce fotografia mobila intr-o alta lume

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Chiar si cei de la The Verge par complet surprinsi de acest proiect care foarte posibil poate revolutiona lumea telefoanelor mobile. Compania RED, super cunoscuta pe piata pentru productia de camere digitale cinematografice, arunca pe piata acest nou model captivant, denumit Hydrogen One.

Acesta va avea interfata 3D si sunet multi-dimensional, va rula din fabrica Android (cel mai probabil chiar viitoarea versiune de Android 8.0) si va avea un display de pana in 6 inch (5.7 inch conform celor mai multe surse).

Ce propune revolutionarul RED Hydrogen One?

RED Hydrogen One este rodul imaginatiei bogate a celor de la RED care sunt pregatiti sa construiasca un device modular, ce va costa peste 1000 de dolari, chiar peste 1500 de dolari in versiunea cea mai scumpa. Practic, RED Hydrogen One va fi un veritabil smartphone transformers, intrucat va putea sa se schimbe cu totul, intr-un timp relativ scurt: ecran, lentile, accesorii suplimentare si asa mai departe.

RED Hydrogen One (2)

The Verge noteaza ca modulele pe care le va alatura RED telefonului sunt diferite de ceea ce ofera astazi spre exemplu, cei de la Motorola pentru gama Moto Z. Toate aceste module marca RED vor fi similare, chiar daca vor avea intrebuintari diferite. RED Hydrogen One se va transforma prin intermediul unor module dreptunghiulare complet, devenind un aparat foto mirrorless sau chiar un DSLR puternic.

Practic, viitorul utilizator Hydrogen One cumpara un telefon si primeste un telefon-camera foto. El va putea schimba absolut tot, de la camera la card drive, pana la bateria externa si evident aspectul device-ului. Conform celor de la The Verge, RED Hydrogen One ar putea capta imagini video chiar si la rezolutii 8K!

RED Hydrogen One (3)

De altfel, modulele destinate camerelor vor folosi se pare senzori CMOS, CCD sau chiar FOVEON, senzori foarte cunoscuti pentru camerele digitale sau chiar de supraveghere video. Va exista de asemenea un vizor electronic care poate fi atasat pe partea stanga sau pe partea interioara, ceea ce inseaman ca RED Hydrogen One ar putea deveni dintr-un telefon un aparat de fotografiat pe care utilizatorul il poate monta si purta pe umar.

Cand apare RED Hydrogen One

Cel mai probabil, viitorul device RED Hydrogen One, primul telefon mobil produs de companie, va fi lansat in 2018, probabil chiar spre debutul anului. Compania RED lupta sa implementeze toate aceste caracteristici, iar daca va reusi, am putea asista la un eveniment cu adevarat revolutionar.

RED Hydrogen One

E drept, pretul unui asemenea telefon-camera foto ar putea fi descurajant! Ramane de vazut cat de avantajos va fi si pentru cei de la RED care vor trebui sa vanda modulele ce pot transforma smartphone-ul in apart foto, la un pret care sa le ofere un castig financiar important, fara a periclita afacerea in sine si eventual fara a indeparta posibilii clienti interesati. Cu siguranta Red Hydrogen One va fi un device pe care vom tine ochii deschisi in prima perioada a anului viitor. Pozele de mai sus apartin site-ului The Verge.

Summary
 RED Hydrogen One » telefonul care duce fotografia mobila intr-o alta lume
Article Name
RED Hydrogen One » telefonul care duce fotografia mobila intr-o alta lume
Description
Compania RED ar putea lansa in 2018 primul telefon mobil care devine aparat foto. Detalii despre RED Hydrogen One si pretul acestuia, aici