Stiri

Quiq Aura 4G smartphone 4G cu ecran HD la putin peste 300 de lei

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Quiq Aura 4GIn India, compania Ziox Mobile si-a lansat noul telefon de buget, Quiq Aura 4G. Terminalul arata foarte bine si vine cu specificatii decente raportate la pretul final de achizitie: 68 de euro.

Quiq Aura 4G specificatii tehnice

Terminalul produs de Ziox nu poate fi momentan achizitionat decat in India. Pe site-urile de specialitate din Asia Quiq Aura 4G va fi insa disponibil, inclusiv prin intermediul Aliexpress. Foarte probabil, la suma de 68 de euro (in jur de 310 RON la ora redactarii acestui articol) nu se vor adauga eventuale taxe de transport. Totusi, livrarea in Romania ar putea dura pana la 40 de zile lucratoare.

Ce propune noul Quiq Aura 4G? In primul rand, vorbim despre un terminal de buget, care, asa cum ii spune si numele, are capacitatea de conectivitate 4G. Smartphone-ul va putea fi achizitionat pe culori deschise precum Roz-Auriu sau Auriu Sampanie si, pentru pretul cu care este comercializat ofera un aspect foarte placut si urmatoarele specificatii tehnice.

Quiq Aura 4G are pe partea din fata un ecran cu diagonala de 5 inch in rezolutie HD (1280 x 720 pixeli). Sub capota ascunde un procesor de tip quad-core, tactat la frecventa de 1.3 Ghz si cuplat cu 1 GB memorie RAM si 16 GB capacitate de stocare a datelor. Aceasta capacitate poate fi insa extinsa pana la 64 GB prin intermediului unui slot micoSD.

Smartphone-ul ruleaza din cutie Android 7.0 Nougat (versiune curata, stock) si se bazeaza pe o baterie de 3000 miliamperi, o capacitate destul de generoasa daca tinem cont de specificatiile sale. Quiq Aura 4G are port microUSB, senzor de proximitate, gravitatie si lumina. Terminalul se bazeaza pe camere foto de cate 5 megapixeli, atat pe partea din fata, cat si pe partea din spate.

Ziox Mobiles listeaza terminalul la pretul de 5.199 de ruble indiene. Desigur, compania nu are nici macar renumele celor de la Micromax, un producator indian modest, dar cunoscut la nivel local, insa propunerea pare destul de atractiva pentru cei care nu doresc sa investeaza sume prea mari intr-un telefon. Apoi, pentru mai putin de 70 de euro, este intr-adevar greu sa gasesti un telefon cu ecran HD, Nougat pur, baterie mare, aspect placut si camere foto de cate 5 megapixeli.

Summary
product image
Aggregate Rating
0.5 based on 2 votes
Brand Name
Ziox Mobile
Product Name
Quiq Aura 4G
Price
RON 312