Stiri

Procesorul Qualcomm Snapdragon 845 anuntat oficial

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Chipsetul care va fi prezent pe toate telefoanele de top cu Android de la anul, Qualcomm Snapdragon 845 a fost anuntat oficial de catre compania producatoare, asa cum anticipam si noi in urma cu putin timp.

Qualcomm Snapdragon 845 noul procesor pentru flagship-uri

Compania Qualcomm a anuntat noul sau procesor pentru flagship-uri denumit Qualcomm Snapdragon 845. Anuntul a fost facut cu ocazia Snapdragon Tech Summit, iar noua platforma mobila este din acest moment, succesorul oficial al foarte popularului Snapdragon 835.

Qualcomm Snapdragon 845

Conform companiei producatoare, noul chipset aduce performante imbunatatite, o eficienta mai mare si un upgrade la nivel de procesare a imaginii. Foarte probabil, Qualcomm Snapdragon 845 va fi prezent pe majoritatea high-end-urilor importante cu Android din 2018.

Chiar daca anul trecut, procesorul Snapdragon 835 se baza pe o constructie pe 10 nm, noul Qualcomm Snapdragon 845 are teoretic aceeasi structura. Qualcomm insa a cuplat acest nou procesor cu modemul X20 LTE, cea mai noua „constructie” a companiei pe acest segment de activitate. Acest modem ofera o conectivitate gigabit ce pare sa fie compatibila cu orice retea.

La Tech Summit, CEO-ul Xiaomi, Lei Jun, a confirmat ca viitorul smartphone premium al companiei va incorpora acest chipset, Qualcomm Snapdragon 845. Cel mai probabil este vorba despre Xiaomi Mi 7.

Dar, in afara de flagshipul Xiaomi de la anul, Qualcomm Snapdragon 845 se va regasi si in telefoanele „vedeta” ale anului viitor ale unor companii ca Samsung, Sony, HTC sau LG. Cel mai probabil, viitoarele Samsung Galaxy S9 si Galaxy S9 Plus vor avea in componenta lor aceasta platforma.

Mai multe detalii despre Qualcomm Snapdragon 845 vom afla in zilele urmatoare, iar noi vom reveni cu informatii noi despre acest nou chipset important pe piata.

Summary
Procesorul Qualcomm Snapdragon 845 anuntat oficial
Article Name
Procesorul Qualcomm Snapdragon 845 anuntat oficial
Description
Noua platforma Qualcomm Snapdragon 845 a fost anuntata de catre cei de la Qualcomm: informatii noi vor veni pe parcursul acestei saptamani
Author
Publisher Name
Catmobile