Stiri

Qualcomm ar putea lansa Snapdragon 845 in decembrie

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Snapdragon 845Compania Qualcomm ar urma sa lanseze urmatorul sau procesor de ultima generatie, Snapdragon 845 in luna decembrie, adica mai devreme decat era de asteptat. Cel putin acestea sunt informatiile care vin dinspre site-ul GizmoChina.

Snapdragon 845 in decembrie?

O imagine eveniment dinspre compania Qualcomm sugereaza ca cel mai puternic producator de chipset-uri ar urma sa organizeze un eveniment in data de 4 decemebrie. Sunt sanse destul de mari ca odata cu Snapdragon Technology Summit sa fie anuntat noul procesor pentru high-end-uri, Snapdragon 845. Evenimentul va avea loc intre 4 si 8 decembrie.

Chiar daca pana acum nu s-a vehiculat o data oficiala pentru lansarea acestui procesor era de asteptat ca cei de la Qualcomm sa lanseze Snapdragon 845 spre debutul sau chiar mijlocul anului viitor. Datele s-ar putea schimba, in conditiile in care compania ar fi scapat anumite informatii importante in presa.

Procesorul Snapdragon 845 va fi construit pe un proces de 10 nm Low Power Early (LPE) FinFET. El ar urma sa aiba patru nuclee ARM Cortex A-75 la bord si alte patru nuclee ARM Cortex A-53. Conform informatiilor culese din presa internationala, procesorul Snapdragon 845 va fi cuplat cu cel mai nou accelerator grafic al companiei, Adreno 640 GPU. Acest procesor grafic va aduce performante mult superioare prin comparatie cu Adreno 540. De asemenea, se asteapta ca chipset-ul sau fie optimizat pentru realitate augmentata si virtuala, precum si cu cateva nuclee updatate Kryo.

Nu in ultimul rand, Snapdragon 845 va beneficia de conectivitatea modemului X20, care ar putea aduce viteze de downlink de pana la 1.2 Gps. Se zvoneste ca Samsung ar fi „tras sforile” pentru ca acest procesor sa apara pentru inceput pe varfurile sale de gama de la anul, Samsung Galaxy S9 si S9 Plus, o intelegere pe care Qualcomm si Samsung au avut-o si pentru procesorul Snapdragon 835. Presa chineza noteaza insa ca Vivo Xplay 7 ar putea fi primul telefon din lume care ar urma sa beneficieze de acest procesor, ceea ce ar inseamna cu adevarat, o mare lovitura data de compania chineza.

Summary
Qualcomm ar putea lansa Snapdragon 845 in decembrie
Article Name
Qualcomm ar putea lansa Snapdragon 845 in decembrie
Description
Chipset-ul "vedeta" al anului viitor pentru telefoanele Android, Snapdragon 845, ar putea fi lansat in luna decembrie
Author
Publisher Name
Catmobile