Stiri

Primul smartphone al companiei Razer ar putea fi lansat luna viitoare

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Razer este o companie care pe piata pare sinonima cu ideea de gaming. Dar, producatorul este pe cale sa inceapa o noua aventura. Asa cum anuntam in februarie 2017, Razer a cumparat compania care a lansat Nextbit Robin, un smartphone revolutionar ancorat in Cloud. Nexbit Robin a fost un item cu sistem Android modificat in asa fel incat sa poata functiona cu memoria cloud ca memorie interna. O memorie interna gratuita de care te puteai folosi ca si cum ai avea un card de memorie la dispozitie.

Ideea a prins destul de bine, iar Nextbit Robin a fost un proiect reusit, care ulterior a atras atentia mai multor companii. Cum Razer Inc cauta sa intre pe piata smartphone, a gasit prilejul ideal pentru a pune mana pe startup-ul care a lansat Nextbit. De aici pana la primul smartphone pe care Razer, gigantul de produse electronice din SUA, urma sa-l lanseze au mai fost doar cativa pasi. Iar Razer i-a facut, treptat.

Razer intra pe piata smartphone: primul telefon ar urma sa fie lansat luna viitoare

Compania recunoscuta pentru performantele sale pe sectorul gaming a lansat miercuri un teaser care ne arata un om ce tine un telefon destul de mare ca dimensiuni. Aproape sigur, acest device va fi unul excelent pentru gaming. Dar … nici nu ne asteptat probabil la altceva de la Razer.

Razer smartphone

Ulterior, cei de la Razer au revenit si cu un Tweet care arata aceeasi imagine si forteaza imaginatia fanilor companiei. De remarcat ca in teaser, Razer anunta data de 1 noiembrie drept data a „marii dezvaluirii”.

Tom Moss, Senior vice presedinte la Razer a postat de asemenea pe Twitter in urma cu cateva zile o imagine care-l infatiseaza alaturi de Tan Min Liang, CEO-ul companiei, care … tine misterios in buzunarul de la blugi (la vedere) un smartphone.

In aceste conditii, anuntul oficial al companiei in privinta primului sau smartphone ar trebui sa nu ne mai sub nicio forma prin surprindere. Este clar ca nu mai e vorba de simple speculatii si ca Razer Inc intra in forta si pe piata de telefoane mobile.

Achizitionarea Nextbit a fost doar un prim semn in acest sens, iar cei de la Recode confirma astazi faptul ca toti anagajatii Nextbit au primit „carte de munca” la Razer Inc dupa „transfer”: „Datorita noii forte de munca, foarte tanara si foarte talentata, ne asteptam sa crestem in anumite compartimente pe care nu le-am tratat pana acum cu maxima importanta.” a anuntat Tan Min Liang in urma cu cateva luni. Vom reveni cu detalii despre primul smartphone din istoria companiei, intrucat pentru moment exista prea putine detalii concrete despre acest viitor telefon.

UPDATE: Device-ul pregatit de cei de la Razer a aparut intre timp in baza de date a site-ului de bencmarking, GFXBench. Asa cum se astepta, Razer Phone va fi unul excelent pentru gaming! Atentie, ce specificatii va incorpora acest telefon!

Ecran: 5.7 inch in diagonala, cu rezolutie Quad HD (2540 x 1440 pixeli)
Procesor: Snapdragon 835, octa core, frecventa 2.4 Ghz
Placa video: Adreno 540 GPU
Memorie RAM: 8 GB
Memorie ROM: 64 GB
Dotari foto: 12 + 8 megapixeli
OS: Android Razer Edition, bazat pe Android 7.1.1 Nougat
Data de lansare: 1 noiembrie

Asa ar urma sa arate noul Razer Phone conform unei imagini care face inconjurul internetului:

Summary
Primul smartphone al companiei Razer ar putea fi lansat luna viitoare
Article Name
Primul smartphone al companiei Razer ar putea fi lansat luna viitoare
Description
Dupa ce a achizitionat Nextbit la inceputul anului, compania Razer va lansa primul sau smartphone pe 1 noiembrie
Author
Publisher Name
Catmobile