Stiri

Primele imagini cu noua interfata Xiaomi, MIUI 9

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Va anuntam recent ca Xiaomi este aproape de a lansa MIUI 9. Iata ca la putin timp distanta, in ceea ce s-ar putea traduce ca fiind o informatie care categoric anunta iminenta lansare a interfatei marca Xiaomi, avem si cateva dovezi graitoare in acest sens.

Cateva detalii despre MIUI 9

Vicepresedintele in functie al companiei, Huang Long In, a oferit pe celebra retea de socializare Weibo, cateva detalii evidente despre felul in care va arata noua interfata a Xiaomi.

MIUI 9

Se zvoneste ca MIUI 9 va veni cu cateva caracteristici importante precum split screen sau picture-in-picture. De asemenea ca Xiaomi renunta la propria mesagerie tinand cont de numarul mic de utilizatori care folosesc aceasta optiune, dar si ca producatorul chinez va incerca sa nu incarce aceasta interfata de bloatwares inutile.

Tema care a scapat pe internet cu „ajutorul” lui Huang Long In nu pare a fi una spectaculoasa, ci mai degraba simpla si eficienta. Evident insa va exista optiunea de a schimba aceasta tema cu una ceva mai sofisticata. Vicepresedintele Xiaomi, nu a explicat insa daca pictogramele pe care le puteti observa mai sus vor fi sau nu schimbate, tinand cont ca par sa semene cam mult cu cele de la versiunea precedenta de la MIUI.

Această prezentare necesită JavaScript.

Desigur, mai avem ceva timp la dispozitie pana cand vom afla cum arata cu adevarat MIUI 9. Din pacate pentru Xiaomi, timpul nu se scurge in favoarea lor, pentru ca in scurt timp, cei de la Google ar putea anunta oficial lansarea Android 8.0 si aproape sigur vor fura prim planul, tinand cont ca Android nu are inca un rival pe masura la nivel global.

Summary
Article Name
Primele imagini cu noua interfata Xiaomi, MIUI 9
Description
Vicepresedintele Xiaomi Huang Long In a dezvaluit primele imagini cu Xiaomi MIUI 9, viitoarea interfata a producatorului