Stiri

Primele imagini cu Vivo X9s Plus, apar inainte de lansarea oficiala

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Vivo X9s Plus » Full HD (1290×1080 pixeli)»procesor octa-core Snapdragon 653 » dual-lens selfie camera. In mod paradoxal, desi mai sunt cateva ore pana la lansarea oficiala a doua dintre cele mai asteptate terminale din China din aceasta perioada, presa indiana vine cu imagini ale viitorului terminal pe care Vivo le va propune peste doua zile.

Vivo X9s si Vivo X9s Plus in imagini inainte de lansare

Vivo X9s si Vivo X9s Plus vor fi lansate conform ultimelor informatii de pe piata peste cateva zile, in cadrul unui eveniment major care va avea loc la Beijing, joi 6 iulie. Ambele terminale vor avea camere foto duale selfie foarte bune si un design cat se poate de atragator. Despre modelul Vivo X9s Plus am discutat recent pe site-ul nostru, intr-un articol ceva mai consistent.

Astazi insa, site-ul Digit prezinta imagini foarte elocvente cu modelul Vivo X9s Plus, unul dintre cele doua handset-uri care vor fi lansate peste doua zile de Vivo, profitand de o scurgere importanta de informatii. Chiar daca sursa respectiva ne asigura ca cele doua terminale vor arata exact ca in aceste poze, ramane la latitudinea fiecaruia dintre noi, maniera in care va trata aceasta informatie.

„Vivo a fost omniprezenta in stirile de saptamana trecuta, toata opinia publica legandu-se de prezenta senzorului de amprenta incorporat. Compania a incercat sa pastreze secretul legat de aspectul urmatoarelor sale lansari pentru cat mai mult timp, insa noi am reusit insa sa punem mana pe noul Vivo X9s Plus la Mobile World Congress 2017 de la Shanghai, asa ca vi-l prezentam in continuare” Digit.in

Din imaginile de pe Digit se poate observa partea din fata a Vivo X9s Plus, dar si spatele si partea de jos a dispozitivului. Exista intr-adevar o camera selfie dual – lens si elemente de design care tradeaza senzorul de amprenta digitala. Asa cum se anunta, Vivo X9s Plus va avea doua camere secundare (frontale) cu o calitate excelenta: senzor de imagine de 20 megapixeli, plus un al doilea senzor de imagine de 5 megapixeli. Camera principala ramana si ea una atragatoare, pastrand senzorul de imagine de 16 megapixeli, de la modelul precedent lansat in 2016. O alta imagine dezvaluie specificatiile noului Vivo X9s Plus, care va rula Android 7.1.1 Nougat direct din fabrica alaturi de interfata Funtouch OS si chipset-ul Snapdragon 653 de la Qualcomm.

Această prezentare necesită JavaScript.

 

Summary
Primele imagini cu Vivo X9s Plus, apar inainte de lansarea oficiala
Article Name
Primele imagini cu Vivo X9s Plus, apar inainte de lansarea oficiala
Description
Cu doua zile inainte de lansarea oficiala, handset-ul Vivo X9s Plus apare in cateva imagini sugestive oferite de un site indian