Stiri

Primele imagini cu viitorul Huawei G10

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

In urma cu cateva zile va anuntam ca Huawei a obtinut certificarea TENAA pentru un device cu ecran 18:9 Full HD cu nume de cod Huawei RNE-AL00. Astazi, putem observa pentru prima data cum arata acest telefon si venim cu informatii noi despre terminalul Huawei cu 4 camere foto. Huawei RNE – ALOO pare sa fie de fapt viitorul Huawei G10.

Huawei G10 (Maimang 6) in imagini

Prima informatie importanta care vine din China legata de acest noul terminal Huawei este faptul ca acest item este cunoscut mai nou sub numele de Huawei Maimang 6. Cel mai probabil, telefonul va primi insa oficial numele de Huawei G10 anunta presa de la Beijing.

O alta informatie importanta vine tot pe filiera chineza, iar presa ne face cunoscut faptul ca Huawei G10 ar urma sa fie prezentat oficial pe 22 septembrie, adica in mai putin de o saptamana.

Si totusi, informatiile nu se opresc aici. A treia informatie importanta se refera la aspectul noului Huawei G10, un terminal care va avea intr-adevar ecran Full HD + cu raport 18:9. Imaginile de mai jos ni-l arata in toata splendoarea sa, si sunt primele imagini pe care le avem la dispozitie cu noul device al celui mai important producator din China.

Huawei G10

Huawei G10 sau Maimang 6 cum mai este el numit va avea patru camere foto. Mai exact doua camere duale, atat pe partea din fata, cat si pe partea din spate. Terminalul este echipat cu o camera principala de 16 + 2 megapixeli, dar si cu un selfie cam de 13+2 megapixeli.

Huawei G10 se va baza pe Android 7.01 Nougat si pe o baterie de 3240 miliamperi. Ecranul sau va avea o diagonala de 5.9 inch si va imbratisa rezolutia 2160 x 1080 pixeli, adica un Full HD mai puternic (denumit de asiatic, Full HD +). 4 GB memorie RAM si 64 GB pentru stocarea da date a pregatit Huawei pentru noua sa creatie, in contextul in care terminalul va fi motorizat si dominat de un procesor octa-core tactat la frecventa de 2.36 Ghz, marca Kirin, deci productie interna Huawei.

Vom reveni cu amanunte despre acest device in perioada urmatoare.

Summary
Primele imagini cu viitorul Huawei G10
Article Name
Primele imagini cu viitorul Huawei G10
Description
Viitorul Huawei G10 a fost zarit pentru prima data in imagini prin intermediul presei din China. Vezi cum arata si ce specificatii are