Stiri

Pret Samsung Gear Fit 2 Pro » putin mai mare decat modelul anterior

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Datorita leaker-ului Evan Blass aflam in sfarsit un pret Samsung Gear Fit 2 Pro, bratara fitness care cel mai probabil va fi lansata pe 23 august, odata cu Samsung Galaxy Note 8.

Pret Samsung Gear Fit 2 Pro

Conform lui @evleaks, Samsung Gear Fit 2 Pro va costa 199 de dolari, ceea ce inseamna ca modelul va fi unul mai scump decat Fit 2 de anul trecut. Noul pret Samsung Gear Fit 2 Pro are 20 de dolari in plus fata de pretul modelului de anul trecut, insa pentru moment nu stim cand si daca va fi „adusa” si in Europa. Daca acest lucru se va intampla, foarte probabil Samsung Gear Fit 2 Pro ar urma sa coste 200 de euro, daca pastram tiparele Samsung din ultima vreme.

Samsung Gear Fit 2 Pro specificatii

In materie de specificatii, zvonurile care privesc Samsung Gear Fit 2 Pro sunt destul de numeroase, dar cateva par confirmate deja din surse cat se poate de sigure.

Noua bratara inteligenta pentru fitness a celor de la Samsung ar urma sa vina cu o rezistenta sporita la impactul cu apa. In ce sens? Daca anul trecut, Gear Fit 2 avea posibilitatea de a rezista chiar si 30 de minute la scufundari de maxim 1-2 metri, anul acesta, modelul ar urma sa capete o rezistenta aparte. Utilizatorul ar putea scufunda noua Samsung Gear Fit 2 Pro pana la 50 de metri in apa, datorita unei certificari IP68 de top.

Pret Samsung Gear Fit 2 Pro

Samsung Gear Fit 2 Pro va rual Tizen OS insa va putea fi utilizata si cu dispozitive Android sau iPhone. Aproape sigur, vom putea asculta muzica pe Gear Fit 2 Pro, mai ales ca bratara fitness va fi echipata cu suport offline pentru melodiile din Spotify. Conform celor de la Phonearena, chiar daca Samsung nu a confirmat data de lansare a bratarii fitness, aceasta va „vedea lumina zilei” in data de 23 august, odata cu Samsung Galaxy Note 8, super handset-ul asteptat de toti specialistii in aceasta perioada.

Summary
Pret Samsung Gear Fit 2 Pro: putin mai mare decat modelul anterior
Article Name
Pret Samsung Gear Fit 2 Pro: putin mai mare decat modelul anterior
Description
Cu ajutorul leaker-ului Evan Blass aflam un pret Samsung Gear Fit 2 Pro inainte de lansarea oficiala a bratarii inteligente pentru fitness