Stiri

Primele informatii despre pretul Samsung Galaxy S8

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Samsung Galaxy S8 este asteptat cu sufletul la gura de fanii companiei sud-coreene, dar si de marii specialisti in domeniu. Dupa esecul de proportii din 2016, Samsung Galaxy S8 este urmarit acum cu o foarte mare atentie de toata lumea, iar presa de specialitate trateaza fiecare subdetaliu care tine de lansarea care va avea loc in acest an.

Mostenitorul Samsung

Mostenitorul Samsung

Problemele par sa nu se fii terminat pentru puternicul concern sud-coreean. Nu mai departe de ieri, mostenitorul grupului Samsung Electronics, Lee Jae Young a tinut capul de afis al presei internationale, dupa ce procurorii speciali care ancheteaza rasunatorul scandal politic de coruptie din Coreea de Sud „au cerut arestarea acestuia”, anunta The Guardian. Lee Jae Young este acuzat de dare de mita si a fost audiat saptamana trecuta timp de 22 de ore. „36 de milioane de dolari este suma despre care procurorii speciali vorbesc si pe care Lee Young i-ar fi oferit-o unei apropiate a presedintelui Coreei de Sud” remarca sursa citata anterior conform unor informatii din presa coreeana.

Cand apare Samsung Galaxy S8 si cat va costa?

Chiar si in acest context, Samsung isi continua activitatea si incearca sa depaseasca aceste probleme care se alatura scandalului urias de anul trecut. Aparitia Samsung Galaxy S8 nu poate fi amanata, astfel ca in presa incep sa apara din ce in ce mai multe detalii privitoare la noul flagship al sud-coreenilor, un varf de gama care se vrea a fi impunator si revolutionar in speranta ca publicul tinta va uita rapid de experienta Note 7 (huse Samsung la cele mai mici preturi). Conform informatiilor prezentate de site-ul gsmarena, noul Samsung Galaxy S8 va costa 849 de dolari in Statele Unite ale Americii, ceea ce inseamna ca in Europa terminalul va atinge cota 850 de euro. Asta pentru Romania ar insemna ca Samsung Galaxy S8 va costa aproximativ 4000 de lei in varianta achizitionarii „la liber”. Versiunea superioara va depasi in mod sigur aceasta suma.

In schimb, versiunea de baza a noului Samsung Galaxy S8 va avea 32 GB spatiu de stocare, la fel ca si iPhone 7, dar in mod surprinzator, terminalul sud-coreenilor va costa in aceasta versiune mult mai mult, aspect care a atras imediat atentia presei din Statele Unite ale Americii. Prezentarea noului model Samsung Electronics va avea loc cel mai probabil spre finalul lunii martie. Conform surselor El Pais din Spania, data aproximata va fi 29 martie, iar lansarea oficiala s-ar putea face undeva in intervalul 24 aprilie – 30 aprilie 2017.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Samsung Electronics
Product Name
Samsung Galaxy S8
Price
RON 4000
Product Availability
Available in Stock