Reviews

Philips S326 review, opinii si pret de vanzare

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 7 ani

Smartphone-ul Philips S326 este un terminal compatibil 4G, care face parte din gama S a companiei olandeze. Puteti citi mai jos cateva detalii importante despre Philips S326 pret de vanzare, despre argumentele pro si contra legate de aceste terminal percum si un scurt review Philips S326 oferit in exclusivitate de site-ul nostru.

Philips S326 review, opinii si pret de vanzare

Pastrand o serie de caracteristici apreciate de-alungul timpului de catre utilizatorii Philps, modelul S326 este unul de buget, care beneficiaza de un ecran HD IPS de 5 inch cu rezolutie 1280×720 pixeli si de doua camere foto de 8 megapixeli (vezi Folie Protectie Ecran Philips S326), respectiv 2 megapixeli (camera frontala pentru selfie-uri).

Dupa cum va dati seama, nu discutam despre un terminal high-end, ci despre un smartphone decent, cu un pret de achizitie rezonabil, care beneficiaza de o functie extrem de interesanta. Philips S326 este posesorul unui port infrarosu, care poate transforma practic telefonul intr-o telecomanda pentru aplicatii electrocasnice (modelul este compatibil cu peste 4.000 de braduri diferite de dispozitive si echipamente) . Un punct forte al acestui terminal este reprezentat de unghiurile pe care le poate atinge, oferind o experienta foarte placuta in peste 16 milioane de culori. Din punct de vedere al performantei interne, Philips S326 mizeaza pe un procesor Quad Core de 1.5 Ghz si asigura 1 Gb RAM, dar si un slot micro SD pentru carduri cu o capacitate de pana la 32 GB (cauta carduri de memorie).

Philips S326 opinii si pret

Din pacate acest telefon ruleaza pe Android 5.1 Lollipop si nu asigura utilizatorului o performanta extraordinara la capitolul poze si chiar editare de poze. Camerele sale foto sunt decente, dar nu depasesc standarul de performanta la care ne asteptam din partea Philips. In schimb, salutam semnalul foarte puternic pe care il ofera. Am testat device-ul in zone cu un confort scazut la capitolul semnal si pot spune ca face fata cu brio, ba chiar ca depaseste asteptarile. Din acest punct de vedere, Philips S326 primeste o mare bila alba, intrucat sunt cunoscute problemele cu semnalul in special in Capitala. Nu te poti asteptam de la aceste smartphone sa obtina performante impresionante atunci cand vine vorba de aplicatii dificile de gestionat sau jocuri foarte solicitante. Dar Philips S326 nici nu trebuie achizitionat pentru astfel de amanunte. Smartphone-ul isi face foarte bine datoria in ceea ce priveste baza aplicatiilor Android si poate rula chiar anumite jocuri, insa asa cum spuneam, altele sunt punctele forte ale acestui device. Chiar daca nu face parte din gama Xenium, modelul Philips S326 beneficiaza de o bateria lithium-ion de 3000 mAh, care functioneaza asa cum ne-am dorit. Autonomia sa promite 30 de ore de utilizare. In ceea ce priveste pretul acestui terminal, vestile sunt bune. Philips S326 costa 550 de lei pe emag, un pret foarte accesibil pentru capacitatea si functionalitatea acestui terminal. De asemenea, modelul poate fi achizitionat si sub forma de abonament la magazinele de profil. Se pare ca producatorul s-a gandit sa lase la libera alegere a clientului ce model de husa Philips S326 isi va alege, neincluzand in cutia in care vine impacheta terminalul un astfel de accesoriu.

Philips S326 beneficiaza de un ecran HD IPS de 5 inch cu rezolutie 1280x720 pixeli si de doua camere foto de 8 megapixeli, respectiv 2 mp

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
3 based on 19 votes
Brand Name
Philips
Product Name
Philips S326