Reviews, Stiri

Panasonic P9 detalii oficiale, pret si specificatii

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Compania Panasonic a lansat in luna august terminalele Panasonic Eluga A3 si Eluga A3 Pro, dar si Panasonic Eluga I2 Activ. Iata ca la scurt timp distanta, producatorul nipon isi face loc pe piata cu inca un terminal entry level denumit Panasonic P9. Mai multe detalii despre acest handset aflam in cele ce urmeaza.

Panasonic P9 costa putin, face putine

Panasonic P9 4G VoLTENoul device este Panasonic P9 este disponibil in exclusivitate pe piata din India, dar poate fi achizitionat in Europa prin intermediul site-urilor de specialitate din Asia. Device-ul are un pret foarte mic fiind listat la cota 6290 rupii indiene, adica aproximativ 378 de lei la ora redactarii acestui articol. Este in mod cert vorba despre un device de buget care se adreseaza celor care nu-si doresc sa investeasca prea multi bani intr-un telefon care sa indeplineasca fara probleme activitatile de zi cu zi.

Panasonic P9 este exact acest tip de telefon si are doua avantaje extrem de importante: „vede” 4G VoLTE si ruleaza din fabrica Android Nougat.

Terminalul scos la vanzare in India poate fi achizitionat in doar doua culori: auriu si negru. Specificatiile sale nu ne dau pe spate, dar, trebuie sa recunoastem, ca la acest pret nici nu aveau cum s-o faca.

Configuratia telefonului presupune un ecran de 5″ cu rezolutie HD (1280 x 720 px) protejat de sticla Asahi Dragon Tail. Sub capota, Panasonic P9 ascunde un procesor modest de la Mediatek, un quad-core tactat la frecventa de 1.1 Ghz, cuplat cu 1 GB memorie RAM si cu 16 GB spatiu nativ de stocare a datelor. Aceasta capacitate poate fi extinsa prin slotul pentru carduri microSD, care permite extinderea memoriei native pana la 32 GB.

Pe partea din fata, telefonul beneficiaza de o camera cu rezolutie de 5 megapixeli si diafragma F/2.4. In schimb, pe partea din spatele telefonului, producatorul a amplasat o camera principala echipata cu senzor de imagine de 8 megapixeli si diafragma F/2.0.

Noul device al companiei Panasonic are o baterie de 2210 miliamperi si beneficiaza de senzor de proximitate, accelerometru, senzor de lumina ambientala si bluetooth 4.0. Panasonic P9 cantareste 144 de grame si are un aspect placut, destul de ergonomic si compact.

Pankaj Rana, Business Head la Panasonic: „Credem in combinatia de stil si design, care trebuie sa corespunda intotdeauna cerintelor utilizatorilor nostri. Panasonic P9 este echipat cu tot ceea ce este necesar si pregatit sa ofere o experienta fara defecte. Cu un ecran de buna calitate si o experienta multitasking excelenta datorita noului Nougat 7.0, Panasonic P9 este un pariu important pentru noi si unul castigator pentru utilizatorii nostri”.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
Panasonic
Product Name
Panasonic P9