Reviews, Stiri

Panasonic P55 Max, mid-range cu baterie de 5000 mAh

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Panasonic P55 Max » 4G VoLTE » IPS HD 5.5″ » MediaTek quad-core 1.25 Ghz » 3GB RAM » 16 GB ROM » 5000 mAh Li-Io battery 

Panasonic a lansat pe piata un phablet din gama medie, destul de interesant, cu specificatii bune si pret accesibil. Ce specificatii ofera acest terminal si unde impresioneaza el, aflam in cele ce urmeaza.

Panasonic P55 Max specificatii tehnice si opinii

Noul Panasonic P55 Max este un handset impunator. Nu neaparat prin specificatiile sale, ci prin aspectul si gabaritul sau. Modelul lansat oficial de producator in India cantareste 180 de grame si are o grosime de 8.7 milimetri, un corp robust si metalic, dar cu design destul de slim.

Panasonic P55 Max

P55 Max este echipat cu un ecran cu diagonala de 5.5 inch, un model IPS cu rezolutie HD (in speta, 1280 x 720 pixeli), imbracat in sticla curbata Asahi 2.5D.

In spatele acestui ecran, Panasonic a incorporat un procesor quad-core de la MediaTek, model MT6737, tactat la frecventa de 1.25 Ghz. Acesta este cuplat cu placa grafica Mali T720 si cu 3 GB memorie RAM, un detaliu extrem de interesant si avantajos pentru viitorii utilizatori ai telefonului.

16 GB a rezervat producatorul memoriei flash a terminalului, o memorie care poate fi insa extinsa pana la 128 GB prin introducerea in slotul pentru carduri a unui card de tip microSD. Puteti verifica oferta noastra de carduri microSD si profita de reducerile oferite in aceasta perioada.

Panasonic P55 Max este un telefon compatibil cu tehnologia 4G VoLTE, un dual-sim cu aspect placut si port microUSB 2.0. Smartphone-ul de tip phablet, beneficiaza de accelerometru, senzor de proximitate si senzor de lumina ambientata si este echipat cu port infrarosu si functia Radio FM.

Panasonic P55 Max (3)

Dotarile foto sunt de tip mid-range, cu o camera principala utilata cu flash LED Quad (adica beneficiaza de patru blitz-uri), lentile 5p si senzor de imagine de 13 megapixeli. Camera foto frontala a device-ului are incorporat un senzor de imagine de 5 megapixeli cu HDR.

Cea mai interesanta si importanta componenta a noului Panasonic P55 Max este bateria de 5000 miliamperi. Acest acumulator lithium-ion asgiura o autonomie garantata de 24 de ore de utilizare intensa.

Sistemul de operare pe care Panasonic P55 Max il ruleaza este Android 7.0 Nougat, menit sa asigure o autonomie superioara si o experienta multitasking de calitate.

Panasonic P55 Max pret

Phabletul lansat de Panasonic este un mid-range destul de interesant. Fara indoiala nu este cel mai impunator mid-range de pe piata si nici macar nu poate intra intr-un top 5 select. Dar pentru 132 de dolari, P55 Max mi se pare o optiune destul de buna.

Panasonic P55 Max (2)

Summary
product image
Author Rating
1star1star1stargraygray
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Panasonic
Product Name
Panasonic P55 Max
Price
$ 132