Stiri

Panasonic Eluga I5 pret, specificatii tehnice si pareri

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Smartphone-ul de buget, Panasonic Eluga I5 a fost zarit pe site-ul Flipkart si continua seria lansarilor din gama Eluga de la Panasonic. Zilele trecute discutam despre modelul Panasonic Eluga A4, un item de asemenea de buget, din seria A a companiei nipone, care ne propune pe langa un acumulator gigantic si asistentul virtual al companiei japoneze. Noul Panasonic Eluga I5 nu are aceeasi imagine pompoasa, dar este un telefon de buget atractiv. Device-ul costa putin peste 500 de lei.

Panasonic Eluga I5 specificatii tehnice si pareri la prima vedere

Panasonic Eluga I5

Noul Panasonic Eluga I5

Noul smartphone Panasonic Eluga I5 va fi disponibil in doua versiuni de culoare: negru si auriu. Momentan, device-ul este listat pe site-ul Flipkart dar are statusul „Coming Soon”.

Si totusi, in privinta specificatiilor sale, ne putem pronunta, intrucat ele sunt in mare parte cunoscute. Modelul Eluga I5 dispune de un ecran de tip IPS HD cu diagonala de 5 inch, ecran care suporta o rezolutie 1280 x 720 pixeli. Display-ul este „imbracat” in sticla curbata Asahi Tragon Trail Glass si contribuie la aspectul estetic placut al telefonului.

Sub capota, Panasonic Eluga I5 ascunde un procesor MediaTek, model MT6737. Este vorba despre un chipset quad-core, de 1.25 Ghz, cuplat cu doar 2 GB memorie RAM si cu 16 GB pentru stocarea de date.

Vestea buna pentru viitorul utilizator al Eluga I5 de la Panasonic este ca producatorul a inclus in constructia terminalului un port care permite introducerea de carduri externe.

Astfel, smartphone-ul isi va putea extinde capacitatea memoriei native de la 16 GB, pana la 128 GB. Pentru a realiza acest lucru puteti apela la unul dintre numeroasele carduri de memorie din oferta noastra.

Panasonic Eluga I5 are senzor de amprente, plasat pe partea din spate a telefonului, asa cum producatorul ne-a obisnuit de altfel in aceasta gama. Frontal, I5 Eluga isi afiseaza camera pentru selfie-uri de 5 megapixeli, echipata cu lentile 3P si cu o apertura buna, F2.2. In ceea ce priveste camera principala, Panasoinic a apelat la un senzor de 13 megapixeli cu lentile 5P si o apertura la fel de buna: F2.2. De mentionat ca device-ul beneficiaza de functii importante pentru camera sa principala, functii precum HDR, Face Beauty si Panoramic.

Eluga I5 este sustinut de o baterie de 2500 de miliamperi si ruleaza din fabrica Android 7.0 Nougat, una dintre versiunile destul de noi ale celor de la Google. Intr-o proportie foarte mare, device-ul nu va beneficia de update la Android 8.0 Oreo. In ceea ce priveste optiunile de conectivitate, de remarcat ca Panasonic Eluga I5 este un smartphone 4G VoLTE, dispune de WiFi 802.11 b/g/n, de tehnologie bluetooth 4.0, precum si de GPS, functia Radio FM si port de incarcare micro USB 2.0. Nu lipsesc accelerometrul, senzorul de proximitate si senzorul de lumina ambientala.

Dual-sim-ul cantareste doar 145.5 grame si are o grosime de 7.5 milimetri. Pare un telefon usor de manevrat, cu un design clasic pentru Panasonic (desi parca, deja, putin cam invechit).

Summary
product image
Aggregate Rating
2 based on 1 votes
Brand Name
Panasonic
Product Name
Panasonic Eluga I5
Price
RON (aprox) 551