Reviews, Stiri

Panasonic Eluga I3 Mega pareri, imagini, specificatii si pret

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Panasonic Eluga I3 Mega este un phablet atractiv din punct de vedere estetic, care se remarca printr-o baterie cu o capacitatea foarte generoasa. Noul model al celor de la Panasonic dispune de conectivitate 4G, beneficiaza de dotari foto bune si de un aspect placut, dar pare sa aiba un pret descurajant. Mai multe informatii despre Panasonic Eluga I3 Mega in cele ce urmeaza.

Panasonic Eluga I3 Mega phablet cu baterie de 4000 mAh, 3GB RAM si procesor MediaTek

Panasonic Eluga I3 MegaPhablet-ul celor de la Panasonic se bucura de prezenta unui display IPS LCD cu diagonala de 5.5 inch. Ecranul in 16 milioane de culori este unul capacitiv, imbracat in sticla 2.5 D si beneficiar al unei rezolutii bune, HD, 1280×720 pixeli. Acest ecran asigura terminalului o buna densitate a pixelilor: 267 ppi conform producatorului.

Din pacate, Panasonic Eluga I3 Mega nu dispune de Android 7.0 Nougat, terminalul ruland pentru moment Android 6.0 Marshmallow, fara informatii in clipa de fata legate de posibil upgrade la cel mai nou sistem de operare Google. Acelasi lucru s-a intamplat si in cazul Panasonic Eluga Ray Max (review aici)

Sub capota, Panasonic Eluga I3 Mega ascunde un procesor quad-core de la MediaTek. Modelul MT 6735 pe 64-biti are la bord 4 nuclee Cortex A53 si functioneaza in tandem cu placa video Mali T720. Memoria RAM este calibrata de Panasonic la 3GB, in timp ce producatorul a alocat 16 GB pentru memoria interna a dispozitivului. Din fericire, phablet-ul vine cu slot pentru carduri microSD, ceea ce inseamna ca viitorul posesor al Panasonic Eluga I3 Mega va putea extinde capacitatea nativa de stocare a datelor, pana la 128 GB.

 

Modelul I3 Mega are dotari foto de calitate tinand cont ca se bazeaza pe o camera principala cu senzor de imagine de 13 megapixeli si pe o camera frontala cu rezolutie de 5 megapixeli. Camera principala poate realiza filmari video in rezolutie Full HD (ceea ce pare putin surprinzator, dar bine venit) cu 30 de cadre pe secunda si beneficiaza de tehnologie autofocus, face detection si touch focus.

Argumentul cel mai important legat de acest device este acumulatorul telefonului. Panasonic Eluga I3 Mega vine cu o baterie generoasa, cu o capacitate de 4000 mAh. Acumulatorul Lithium-Ion este capabil sa asigure o autonomie excelenta device-ului sustine producatorul.

Panasonic Eluga I3 Mega pret, disponibilitate

Panasonic Eluga I3 Mega (3)Modelul Panasonic Eluga I3 Mega mi se pare un device prea scump pentru ceea ce ofera. Phablet-ul disponibil la vanzare din aceasta luna, costa 178 de dolari, adica putin peste 700 de lei. De ce consider suma putin exagerata?

Pentru ca pentru o suma apropiata, piata din china poate oferi solutii mid-range cu display si procesor superior, plus Nougat inca din fabrica. Panasonic Eluga I3 Mega sta destul de bine la dotarile sale foto si vine intr-adevar cu o constructie atragatoare marca Panasonic si o baterie foarte generoasa, insa nu mi se pare totusi suficient.

Panasonic Eluga I3 Mega poate fi achizitionat in doua culori (auriu si argintiu), cantareste 180 de grame si masoara 9.4 milimetri grosime si 77 milimetri latime. Raman la impresia ca daca acest pret se va confirma, Panasonic face o greseala, la fel cum s-a intamplat si in cazul Panasonic Eluga Pure (review aici).

Summary
product image
Author Rating
1star1stargraygraygray
Aggregate Rating
4 based on 2 votes
Brand Name
Panasonic
Product Name
Panasonic Eluga I3 Mega
Price
$ 178