Reviews, Stiri

Oukitel U16 Max, phablet de buget cu 3GB RAM si Android 7.0 Nougat

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Oukitel U16 Max este unul dintre terminalele interesante din sectorul phablet care apar in acest debut de an. Smartphone-ul a fost anuntat in cea de-a doua saptamana a lunii februarie si scos la vanzare pentru o suma mai mult decat decenta. Beneficiar al unei carcase elegante si foarte subtiri, phablet-ul beneficiaza de conectivitate 4G si de un procesor octa-core pe 64 de biti.

Oukitel U16 Max specificatii, review, imagini

Chiar daca nu sunteti foarte familiarizati cu numele Oukitel, pe blogul nostru ati gasit probabil detalii despre aceasta companie. Am discutat in trecut despre elegantul dispozitiv Oukitel U15 Pro (cititi recenzia acestui smartphone), dar si despre cel mai ieftin smartphone cu dual camera (al carui review il puteti citi aici) denumit Oukitel U20 Plus. Gama de telefoane mobile Oukitel asigura un nivel decent de calitate si preturi cat se poate de accesibile, iar cazul noului phablet Oukitel U16 Max nu face nota discordanta.

Oukitel U16 Max

Foarte important mi se pare ca inca din etapa premergatoare lansarii oficiale am aflat ca Oukitel U16 Max va miza pe Android 7.0 Nougat. 11 februarie, ziua in care a fost anuntat oficial acest phablet, nu a facut decat sa confirme faptul ca device-ul va rula cel mai nou sistem de operare al Google. Dincolo de acest detaliu semnificativ, phableta ofera utilizatorilor un acumulator Lithium-Polymer cu o capacitate extrem de mare: 4000 mAh. Normala, ce e drept, la ce dimensiuni prezinta Oukitel U16 Max. In plus, ecranul cu tehnologie LTPS (dincolo de diagonala sa fascinanta de 6 inch) are o rezolutie HD de 1280×720 pixeli. Din fericire, el este protejat de sticla curbata de tip 2.5D cunoscut fiind faptul ca dispozitivele din aceasta gama par (iar unele chiar sunt) destul de sensibile.

Oukitel U16 Max, phablet de buget cu 3GB RAM si Android 7.0 Nougat

Oukitel U16 Max este placut din punct de vedere estetic, carcasa sa fiind realizata din metal, cu finisaje fine. Subtire si atragatoare, aceasta adaposteste cateva specificatii destul de performante. Placa video Mali T720 este una dintre caracteristicile bune ale terminalului, in timp ce procesorul octa-core pe 64 de biti produs de MediaTek si tactat la 1.3 Ghz se integreaza perfect peisajului dorit de Oukitel.

Oukitel U16 Max imagini

Compatibil 4G, phablet-ul Oukitel U16 Max beneficiaza de un spatiu de stocare al datelor de 32GB si de o memorie de tip RAM de 3GB. In spatele carcasei slim metalice, descoperim si senzorul de amprente, cu un rol foarte interesant: poate inclusiv controla player-ul video si audio. Sistemul de camere este format dintr-o camera principala cu senzor de imagine de 13 megapixeli cu autofocus si LED Flash si dintr-o alta, secundara, cu senzor de imagine de 5 megapixeli plus functia picture-in-picture.

Oukitel U16 Max pret si disponibilitate

Abia ce a facut „ochi”, asa ca Oukitel U16 Max nu poate fi achizitionat deocamdata in Romania. Phablet-ul ofera destule specificatii bune pentru pretul cu care se vinde si asigura un ecran decent de proportii impresionante, un procesor mid-range si o placa video de calitate. La acestea adaugam memoria de tip RAM de 3GB (destul de surprinzator, dar placut) si memoria interna extensibila de 32GB. Pretul initial anuntat de Oukitel este de 150 de dolari, iar terminalul poate fi achizitionat momentan prin Aliexpress.

Summary
product image
Aggregate Rating
4.5 based on 3 votes
Brand Name
Oukitel
Product Name
Oukitel U16 Max
Price
$ 150