Stiri

Oukitel Mix 2 o clona de Xiaomi Mi Mix 2 care ascunde calitate si un pret bun

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Telefoanele de tip Full-Screen au impanzit piata in 2017 si probabil ca vor continua sa o faca si in perioada urmatoare. Unul dintre aceste terminale care se vor alatura trendului este si noul Oukitel Mix 2, o clona a celor de la Oukitel pentru Xiaomi Mi Mix 2.

Oukitel Mix 2 specificatii tehnice

Din partea din fata, Oukitel Mix 2 seamana izbitor cu Xiaomi Mix 2. Cel putin asta reiese din imaginile prezentate pe site-ul producatorului chinez. Avem de-a face cu un telefon care asigura un raport ecran-corp de 80%, adica exact aceeasi borna pe care o asigura si Mix 2 de la Xiaomi. Ambele telefoane au camera din fata (selfie-cam) plasata pe partea din fata, dar in dreapta jos. Astfel, viziunea aparte a celor de la Xiaomi nu mai este unicata pe piata, pentru ca cei de la Oukitel au avut „grija” de asta.

Oukitel Mix 2

Interesant este insa ca Oukitel Mix 2 va avea din primele informatii specificatii foarte atractive. Terminalul va beneficia de o memorie RAM de 6 GB si de 64 GB spatiu nativ de stocare a datelor in versiunea standard. In acest context, noul Mix 2 al Oukitel, devine primul telefon din istoria producatorului chinez care beneficiaza de aceasta capacitate de 6 GB RAMi.

Dar, pentru ca Oukitel ne-a obisnuit cu bateriile sale impresionante (vezi cazul Oukitel K10000 Max sau Oukitel K10000 Pro), aproape sigur, noul Oukitel Mix 2 va avea o baterie mai mare si mai puternica decat cea a Xiaomi Mix 2.

Conform afisului oficial, viitorul Mix 2 de la Oukitel va costa 299,99$ si este prezentat sub sloganul: „Full Screen, No Boundaries!”.

Oukitel pregateste si Oukitel C8

Alaturi de lansarea acestui device in octombrie, producatorul originar din China va lansat si un alt terminal cu display de tip Infinity. Este vorba despre Oukitel C8 despre care am scris si noi in urma cu cateva zile pe site-ul nostru. Acest terminal se vrea a fi un entry-level potent, pe care Oukitel va incerca sa-l transforme intr-un top=selling smartphone pe piata asiatica si nu numai. Device-ul va costa numai 59,99$.

OUKITEL C8

Summary
Oukitel Mix 2 o clona de Xiaomi Mix 2 care ascunde calitate si un pret bun
Article Name
Oukitel Mix 2 o clona de Xiaomi Mix 2 care ascunde calitate si un pret bun
Description
Oukitel Mix 2 este o clona a lui Xiaomi Mi Mix 2 care va avea 6GB RAM si 64 GB ROM plus un pret foarte atractiv