Reviews, Stiri

Oukitel K6000 Plus, un smartphone cu baterie impresionanta

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Oukitel K6000 PlusOukitel K6000 Plus a fost lansat pe piata de chinezii de la Oukitel si se anunta a fi de pe acum un terminal foarte interesant dupa ce compania a decis sa includa o noua baterie extrem de generoasa alaturata unei configuratii decente si unul display cu rezolutie Full HD.

Despre Oukitel am discutat destul de des in ultima perioada, analizand recent doua terminale interesante asa cum sunt Oukitel C5 Pro (review aici) si Oukitel U16 Max (review aici). Noua propunere a companiei, Oukitel K6000 Plus, este de fapt un continuator al Oukitel K6000 Pro, sau daca vreti de fapt este un inlocuitor al acestui model. Remarcabila in mod detasat este bateria de 6080 mAh pe care acest terminal o va include, dar si specificatiile decente pentru pretul final pe care chinezii il anunta pentru acest terminal.

Oukitel K6000 Plus primele detalii, specificatii, review

Oukitel isi prezinta noua realizare sub titulara de „Cuceritorul”. In fapt, Oukitel K6000 Plus poate fi intr-adevar un terminal care sa cucereasca rapid, in special utilizatorii care cauta o baterie cu capacitate mare si un terminal aspectuos si elegant. Imbracat intr-o carcasa metalica, atent lucrata, terminalul ascunde asadar o baterie super generoasa de 6080 mAh. Ea beneficiaza nu doar de o autonomie mare, dar si de functia Quick Charge, care o ajuta sa se incarce mult mai repede. Conform specificatiilor, tehnologia Quick Charge incarca bateria smartphone-ului Oukitel K6000 Plus in doar 100 de minute pana la 100 de procente.

Oukitel K6000 Plus (4)

Dincolo de acest detaliu, avem un terminal cu display de 5.5 inch in rezolutie full HD (1920×1080 pixeli) ceea ce incadreaza modelul Oukitel K6000 Plus in segmentul phablet. Procesorul folosit de Oukitel pentru a motoriza acest item este un produs marca MediaTek pe 64 de biti. Procesorul octa-core MT6750 este tactat la frecventa 1.3 Ghz si dotat cu 4 nuclee Cortex A-53. In sprijinul sau vine placa video Mali T860, despre care am mai discutat pe acest blog si pe care am stabilit ca o consideram una buna pentru terminalele de tip mid-range.

Oukitel K6000 Plus ruleaza din fericire noua versiune de Android 7.0 Nougat, un detaliu care incontestabil reprezinta un plus pentru acest telefon atat prin raportarea la cele mai noi standarde, cat si prin diferentierea fata de versiunea anterioara propusa de Oukitel.

Oukitel K6000 Plus (2)

Sub display, smartphone-ul are butonul fizic HOME care incorporeaza senzorul pentru amprente. Avem de asemenea la dispozitie un sistem de sunet cu difuzoare stereo precum si dotari foto mai mult decat decente. Camera pentru selfie-uri spre exemplu are un senzor de imagine de 8 megapixeli in spate si lentile wide de 80 de grade.

Camera principala este echipata cu un senzor de imagine de 16 megapixeli, cu flash LED si phase detection autofocus. In plus trebuie sa precizam ca senzorul de imagine folosit de Oukitel la aceasta versiune de telefon este un senzor OmniVision de foarte buna calitate. Terminalul beneficiaza de compatibilitate cu reteaua 4G LTE si are slot Dual Sim.

Oukitel K6000 Plus pret si disponibilitate

Device-ul poate fi achizitionat de pe site-ul TomTop pentru numai 167.99 dolari, adica un pret cu 17% mai mic daca il comandati direct din China (free shipping). Din pacate, livrarea din Germania nu este posibila momentan pentru Romania.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
4.5 based on 5 votes
Brand Name
Oukitel
Product Name
Oukitel K6000 Plus