Reviews, Stiri

Oukitel C8 pret, specificatii si pareri despre un nou smartphone de buget via China

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Oukitel C8 (2)Intr-o perioada in care toata atentia este captata de lansarea iPhone 8 sau marele eveniment de lansare iPhone X, cei de la Oukitel „arunca” pe piata … cum altfel … un nou device de buget. Noul Oukitel C8 vine insa cu cateva surprize la care putini dintre noi se asteapta tinand cont de pretul sau final de achizitie: 70 de dolari!

Oukitel C8 specificatii si pareri

Noul device al producatorului chinez Oukitel ne propune o uriasa surpriza la capitolele design si display. Device-ul, desi se incadreaza in gama de buget si are un pret extrem de decent, vine cu ecran LTPS si afisaj 18:9. Display-ul telefonului are rezolutie HD si diagonala mare de 5.5 inch, fiind imbracat intr-o sticla curbata cu rol protector, dar si cu rol estetic. Ecranul in 16 milioane de culori este totodata si multitouch.

O alta surpriza placuta pentru pretul acestui telefon cu aspect foarte atractiv este faptul ca Oukitel C8 ruleaza din fabrica Android 7.0 Nougat, intr-o versiune stock. Lipsesc aplicatiile de tip bloatware, iar interfata este una intuitiva si usoara. Acestei configuratii, Oukitel i-a adaugat un procesor de 1.3 Ghz de la MediaTek si un acumulator destul de mare de 3000 miliamperi. Memoria RAM atinge 2 GB RAM, in timp ce capacitatea de stocare este de 16 GB, cu posibilitate de extindere pana la 64 GB prin slot microSD. Carcasa telefonului este din plastic, dar grosimea device-ului pare destul de mare: 10.2 milimetri. Senzorul de amprente este montat pe partea din spate a terminalului, acolo unde descoperim si o camera foto principala de 8 megapixeli, o rezolutie care poate fi extinsa prin interpolare pana la 13 megapixeli.

Oukitel C8

Dar … Oukitel C8 are pentru noi si surprize mai putin placute. Terminalul este lipsit de conexiune 4G, iar camera secundara are o rezolutie de doar 2 megapixeli, care, ce e drept, prin optimizare software (proces destul de complicat in cazul telefoanelor Oukitel) ajunge la 5 megapixeli. Ambele tipuri de camere sunt echipate cu flash LED, iar camera de pe spate are si autofocus si posibilitate de filmare la rezolutie Full HD.

Oukitel C8 poate fi achizitionat pe culori precum roz, mov, auriu si negru, se poate „incarca” prin portul microUSB 2.0 si se conecteaza la internet prin wi-fi 802.11 b/g/n. Nu lipseste functia GPS si nici jack-ul de 3.5 milimetri. Specificatiile complete ale telefonului Oukitel C8, le gasiti mai jos. Telefonul este disponibil deja pe site-ul Aliexpress.com.

Specificatii Oukitel C8

  • Display: 5.5″, HD (1280 x 640 px), afisaj 18:9
  • procesor: MediaTek, 1.3 Ghz
  • placa video: Mali 400
  • memorie RAM: 2Gb
  • memorie ROM: 16 Gb
  • acumulator: 3000 mAh
  • camera foto 1 (spate): 8 megapixeli (prin optimizare 13 Mp)
  • camera foto 2 (fata) : 2 megapixeli (prin optimizare 5 Mp)
  • senzor de amprente
  • grosime: 10.2 milimetri
  • conectivitate: 3G
  • MicroUSB 2.0, WiFi 802.11 b/g/n, GPS cu A-GPS, Bluetooth 4.0, radio FM, jack de 3.5mm

sursa: mobileindian

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Oukitel
Product Name
Oukitel C8
Price
$ 70