Stiri

Oppo va lansa la MWC 2017 un smartphone cu zoom optic 5X

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Oppo traverseaza in ultima perioada, momente extraordinare. Compania chineza a devenit rapid si complet neasteptat, unul dintre cei mai importanti producatori de pe piata asiatica si se pregateste acum sa faca pasul decisiv si spre pietele nord-americane si europene. Cunoastem deja cu totii probabil succesul pe care Oppo R9 l-a adus companiei, devenind cel mai bine vandut smartphone din China in 2016. Perioada entuziasmanta a companiei a continuat cu vestea ca Oppo Electronics Corp a devenit noul lider al topului producatorilor din aceeasi tara, dupa performantele excelente aduse de terminalele sale in anul recent incheiat.

Oppo lanseaza un smartphone cu zoom optic 5X

Acum, cu ocazia expozitiei Mobile World Congress 2017, compania chineza este cu siguranta una dintre cele mai urmarite, iar surprizele probabil ca nu se vor lasa prea mult asteptate. Oppo Electronics Corp a anuntat chiar pentru prima zi de la Mobile World Congress o lansare de produs, astfel ca la Barcelona peste cateva zeci de ore vom avea sansa sa asisitam la lansarea primului device Android cu zoom optic 5X.

Cel putin (asa cum se poate observa si din poza de mai jos) asta presupune lansarea misterioasa de smartphone pe care Oppo o pregateste pentru 27 februarie. Vicepresedintele companiei, Sky Lee a marturisit: „Aceasta realizare remarcabila este rezultatul unei munci lungi de o intensitate aparte si care va oferi o noua impresie asupra tehnologiei imaginii. Am ales Mobile World Congress pentru a prezenta „tehnologia zoom optic 5x” pentru ca speram sa putem inspira si alte nume importante din industrie sa creeze astfel de produse in scopul comun de a asigura tuturor utilizatorilor experiente de neuitat dintr-o industrie care la acest capitol este in continuare la nivel de pionierat”.

Oppo smartphone cu zoom optic 5X

Practic, Oppo Electronics Corp va oferi pe 27 februarie pietei un smartphone care se „naste” dupa un amplu proces de cercetate si dezvoltare si care va putea mari subiectul unei filmari de cinci ori. Acest lucru s-a mai incercat si la alte dispozitive, dar acestea aveau un sistem de camere complet neplacut de foarte mari dimensiuni. Totodata, China Today sustine ca noua forta din domeniul smartphone a Chinei doreste sa creeze o adevarata tehnologie zoom pe care ulterior sa o poata vinde si spre alti producatori, evident contra unor sume suficient de mari incat sa creeze o noua sursa de venit.

Cunoscuta iubitorilor de smartphones din Asia sub denumirea de Oppo, compania cu sediul in Dongguan are ca denumire completa numele de OPPO Electronics Corp. Divizia a fost fondata in 2001 de catre Chen Mingyong, dar a devenit global cunoscuta cativa ani mai tarziu. Fondatorul companiei este in continuare cel mai important om in organizatie, insa ceea ce foarte putina lume stie, este ca Oppo este in prezent doar o divizie a puternicului concern BBK Electronics, o companie din Guandong specializata in articole electronice precum seturi de televizoare, MP3 Playere, camere digitale si prin Oppo, telefoane mobile. Noul lider in materie de smartphone din China a vandut in 2016 nu mai putin de 78,4 milioane de telefoane mobile, iar succesul se datoreaza in mare parte terminalului R9 despre care puteti citi foarte multe detalii si pe blogul nostru. Tot in acest inceput de an, compania din Donguan va lansa mult asteptatul Oppo Find 9, smartphone cu display QHD AMOLED de 5.5 inch si un acumulator cu o capacitate impresionanta de 5000 mAh.

sursa foto: androidauthority

Summary
Oppo va lansa la MWC 2017 un smartphone cu zoom optic 5X
Article Name
Oppo va lansa la MWC 2017 un smartphone cu zoom optic 5X
Description
Oppo va lansa pe 27 februarie la Barcelona cu ocazia Mobile World Congress 2017, primul smartphone cu zoom optic 5X
Author
Publisher Name
Catmobile