Stiri

Oppo R11 » liderul Android la vanzari in Taiwan pe luna iulie!

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Oppo R11Oppo continua sa impresioneze la nivel international si reuseste prin intermediul terminalului Oppo R11 sa detina primul loc in ceea ce priveste vanzarile din Taiwan pe luna iulie. Este una dintre zonele geografice in care Oppo n-a reusit pana acum sa „rupa gura targului”.

Oppo R11 vanzari impresionante in Taiwan

 

Noul Oppo R11 este conform unui raport de cercetare de piata oferit de Taiwan Science si Technology Media, cel mai bine vandut telefon cu Android din Taiwan in luna iulie. Doar iPhone 7 Plus se vinde mai bine in aceasta luna decat Oppo R11, dar pe Android, acest terminal domina piata taiwaneza in luna recent incheiata.

Datele statistice ale celor de la Taiwan Science si Technology Media includ peste 20 de modele de top foarte cautate in aceasta regiune. Modelul iPhone 7 Plus de 128 GB este in continuare cel mai bine vandut telefon din regiune si pe luna iulie, dar pe pozitia secunda apare in premiera un telefon al companiei Oppo. Este vorba despre mai sus mentionatul Oppo R11, device care a devenit rapid foarte popular in zona Asiei. Interesant este ca Oppo mai are si alti doi „reprezentanti” in acest clasament pe iulie: Oppo A57 pe locul 7 si Oppo A77 pe locul 9. Toate aceste telefoane s-au vandut in Taiwan in iulie, mai bine cu mult decat Samsung Galaxy S8 Plus sau HTC U 11.

Oppo R11

Mid-range-ul Oppo R11 a fost lansat in iunie abia pe piata si vine cu specificatii foarte puternice. Terminalul are la bord un procesor Snapdragon 660 de la Qualcomm (probabil cel mai puternic chipset mid-range al momentului) si un ecran AMOLED de 5.5 inch cu rezolutie Full HD. Alte specificatii interesante cuprind 4 GB memorie RAM, 64 GB stocare de date, camera frontala de 20 de megapixeli, baterie de 2900 miliamperi si Android 7.1 Nougat.

Catmobile Accesorries este prima companie din Romania care a adus pentru dumneavoastra huse Oppo R11 de cea mai buna calitate. Puteti profita de primele noastre reduceri oficiale, chiar acum!

Pentru detalii despre Oppo R11 FC Barcelona Edition puteti consulta articolele de pe site-ul nostru, sau accesa link-ul anterior.