Stiri

Oppo F5 „selfie expertul” cu ecran 18:9 pe care producatorul il va lansa in curand

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

In ultimele luni, OPPO n-a facut nicio lansare importanta cu exceptia noului Oppo A71, smartphone cu baterie de 3000 mAh si camera de 13 megapixeli. Desigur insa, succesul reputat de producator cu Oppo R11, unul dintre cele mai bine vandute telefoane din Asia in acest moment, a servit drept medicament pentru producator, intr-o perioada in care Oppo lucra intens la lansarea Oppo F5. Acest device va fi primul smartphone al companiei Oppo cu display 18:9. Ne asteptam cumva ca si Oppo sa vina cu o astfel de propunere, dupa ce am vazut in ultima vreme foarte multe companii din Asia care au acceptat ideea acestui trend.

OPPO F5 (1)

Sub slogane precum „Capture the real you” sau „Selfie Expert”, prin viitorul Oppo F5, succesorul oficial al modelului Oppo F3, compania lanseaza un altfel de mesaj. Toti producatorii din China care au lansat telefoane cu ecran 18:9 au facut o campanie de promovare puternica pentru acest aspect. Oppo merge pe o alta varianta, promovand camera selfie a unui telefon care da, va avea ecran cu format 18:9. Probabil ca, la nivelul la care a ajuns in ultimii doi ani compania, cei de la Oppo nu considera ca e nevoie de o super promovare pentru primul lor device cu ecran 18:9, mai ales ca presa chineza anunta ca producatorul lucreaza deja la un super telefon pentru anul care urmeaza. Mai multe amanunte despre noul Oppo F5 aflam si noi in cele ce urmeaza.

OPPO F5

Oppo F5, smartphone cu camera selfie duala si ecran 18:9

Unul dintre detaliile importante pentru care producatorul considera ca selfie-cam-ul noului Oppo F5 merita promovat intens este faptul ca acest telefon nu va avea decat un singur senzor de imagine pe spate (camera principala), dar va avea o camera duala pe partea din fata. Setupul dual de pe partea frontala ne face sa credem ca Oppo F5 este intr-adevar un selfie expert, mai ales ca stim cum functioneaza in ultima vreme senzorii de pe telefoanele Oppo.

Thank you, OPPO! I better #Slay this selfie challenge at the #StarMagicBall2017 ✨ #CaptureTheRealYou #SelfieExpert

A post shared by Julia Barretto (@juliabarretto) on

Un video pe instagram al uneia dintre ambasadorii companiei Oppo, actrita filipineza, Julia Baretto, ne arata (dupa cum puteti observa mai sus) noul telefon al companiei cu un design elegant si diferit de ceea ce am vazut pana acum la Oppo.

Evident, in buna traditie chineza, Oppo sare peste cifra 4 si va lansa Oppo F5 ca urmas al lui Oppo F3. Detaliul nu este unul intamplator si l-am vazut si la alti producatori chinezi (printre care si OnePlus) care se feresc sa foloseasca aceasta cifra considerata una a „ghinionului” in China.

Intre specificatiile viitorului Oppo F5, surse din interiorul companiei au confirmat pentru yugatech.com ca device-ul va rula Android Nougat customizat cu ColosOS, va fi dual-SIM si va avea conectivitate 4G LTE.

Posibile specificatii Oppo F5

6-inch 18:9 LTPS IPS display @ 1920 x 1080 px
Dual Selfie Cameras
Single rear camera
4G LTE
Dual SIM
Senzor de amprente
ColorOS 3.1 (Android 7 Nougat)

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes